Asya178 Kızlar 11 gün önce kürtaj oldum bugün kanamam başladı son adet tarihim 1 ekimdi bugün adet oldum galiba siz ne kadar süre sonra adet oldunuz başına gelen var mı yada adet değil parça kalmış olabilir mi onu kanaması mı yardımcı olur musunuz 😏
Cngul Asya178 ben kurtaj sonrasi 15 gün kanamam oldu baya pihtili kanamam bitti 15 gün sonra adet olmustum
ssnnmmm Asya178 benim kürtaj sonrası 8 gün falan biraz akıntı gibi kanamam oldu kürtaj sonrası 35.gün adet oldum
halitefe Asya178 canım 11 günde adet olman imkansız gibi bişey hala kürtaj kanaman devam ediyor kürtajı ilk adet gibi kabul edeceksin en erken bir ay sonra en geç 45 gün sonra adet olursun
halitefe Asya178 bir durup bir başlayabiliyor benimde ilk 3,4 gün hiç kanama olmadı sonrasında başlamıştı ama kürtajdan bir hafta sonra doktor kontrole çağırır genelde gitmiş miydiniz bakıldı mı parça kalıp kalmadığına
halitefe Asya178 bir git canım ama o dönemki kanamalar adet kanamasıyla çok defa karıştırılıyor internettende bir araştır bazı hastanelerin doktorların açıklamaları var
La_Liberte Asya178 benim kürtajdan sonra hiç yoğun kanamam olmadı. On beş gün az veya kahverengi akıntı hep oldu. 40. Günde de normal adet oldum
Asya178 La_Liberte adetim oluyormuş gibi belirtileri var aynı bacaklarım çok ağrır adetim olurken bide şişlik olur onlar da var bilemedim