Aselhd010144 Mrb arkadaşlar 24 haftalik haniletim 75 76 kg da hamile kaldim ve suan 80 kg yum sizler kacar kg aldiniz cokmu almisim ve 38 haftaya kadar kac olursam iyidir
NaimeYilmaz Aselhd010144 diyet beslenın vucudun ıhtıyacından fazlasını tuketmeyın ne kadar az alırsanız o kadar ıyı
Ikinciyibekliyorum Aselhd010144 23+5 'te kontrole gittim bugün 24+0 olduk. Ilk 3 ay 7 kilo verdim. 20. Haftada gittiğimde 1 kilo almış gözüküyordum. 2 gun once ki kontrolünde 600 gram daha vermişim . Yani 24. Haftaya kadar 7 kilo verip toplamda 400 gram almışım canim 🤗
lhanMerveGler Aselhd010144 valla canım bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama bende 16 haftalık hamileyim 73 ile gebe kaldım 1hafta önce 74 idim ama şimdi karnımın şiştiğini hissediyorum almış olabilirim sanırım 20 küsürlere geldigimde kaç olurum İnan bilmiyorum 🤔 şimdiden kıyafetlerim olmamaya başladı 🤣
Fatmab Aselhd010144 ben de 24+2 oldum. Henüz anca 3 kilo alabildim. 52 yle hamile kaldim suan 55 im. Ilk hamileligimde de 8 kilo aldim toplamda.normal dogum yaptim.eve geldim tartıldım.direk 8 kilo gitmişti. Ben biraz zayıfım. Kilo aliyim biraz gitmesin istiyorum ama alamiyorum. Neyseli bebegim iiyi cok şükür
AycanFb Aselhd010144 24.haftamdayım 10 kilo almışım🤣🤣🤣🤣 doktorum zayıf hamile kaldın 20ye kadar yolun var dedi🤣🤣
Beyzasar 25+1 deyim 55 le hamile kaldım şu an 62 yim 7 kilo aldım🙈ama en bşta her ay 1 kilo aldım şu an biraz daha hızlandı . Dert etmiyorum çünkü bence en kolay çözülecek sorun bu🙃iyi geceler Hamişler
Yas35 Aselhd010144 bence çok almamışsınız. Ben de 23+4 üm 4.5 - 5 kilo aldım doktorum normal diyor. Ama burdaki arkadaşlar manken gibi Maasallah. Onların yazdıklarını okuyunca benim de moralim bozuluyor.
AycanFb HilalKo ya 46 ya 48 canım 2-3 günde bir inip çıkma oluyordu kilomda🤣🤣🤣 Bi tartılıyordum 48 bi tartılıyordum 46. 49 olamıyordum hiçbir zaman🤣🤣
AycanFb HilalKo şuan herkes bu kiloma bayılıyor sakın verme sana kilo çok yakışıyo diyolr normalde ideal kilom 55 ama alamıyordum şuan 58 kiloyum. Yine bile herkes çok kilo almamışsın diyolar gözükmüyormuş güya aldğım kilolar🤣🤣
AycanFb HilalKo hamile kalmama ondan sevindiler ablamlar bile ilk defa seni kilolu görecez dediler🤣🤣 Çok yiyorum kendimi frenliyemiyorum ama bebeğime sıkıntı yapmadığı sürece hiç kiloyu dert etmiyorum valla veririm 🤣🤣 Yaşasın bebişlerimiz o zaman kişolu yaptılar bizi🤣🤣
HilalKo AycanFb aynen etraftaki çoğu kişi kilomu takmış durumda banada aynılarını diyolar 😂 sanki noluyosa kilolu olınca .ben çokta kilo sevmem hamilelik dısında 😛