Ebru2403 Ben demir ilacını günde iki kere içiyorum ayriyetten b12 vitamini ve decavit birde magnezyum içiyorum kafam karışıyor yani saatleri birbirine yakın olursa sorun olurmu.bilgisi olan varmi
bb1509 Ebru2403 günde 3 kez kan ve demir ilacı 1 coraspin 1 magnezyum 1 omega3 içiyorum inanın ne ara içiyorum hangisini içiyorum nasıl içiyorum ben de şaşırdım 🤭🤭😁😁
Damlae16 Ebru2403 ben kabızlık için sürüp içiyorum tok karnına günde 2-3 kere sabah aç karnına zofer kahvaltıdan sonra 1 tane prilam üzerine kabızlık surubunu içiyorum öğle yemeginden sonra yine şurup içiyorum akşam yemekten sonra şurup içiyorum yine biraz durduktan sonra OMEGA3 ilacım var onu içiyorum gece yatmadan prilam yine
Gigy Ebru2403 benim de 4 tane var kullandığım, eşim liste yaptı buzdolabına astik içtikçe işaretliyorum her gün ,rahat ettim valla 🤭🤭😁
haziranin25i Ben sadece kan ve elevit kullanıyorum yatmadan 1 saat önce içiyorum 🤗 ama sizin gibi yoğun ilac kullanım olmuş olsaydı alarm kurardım 🙈
Ebru2403 haziranin25i ya valla çok ilaç var kafam.karisiyor kimisi ac kimisi tok ve saatleri de birbirine yakın olursa yan etki yapar diye korkuyorum
haziranin25i Ebru2403 doktoruna bir danış kuzumm ilac kullanımı hakkında yanlış bilgilendirme yapmak istemem 🤗
Ebru2403 haziranin25i haklisin da bu kadar ilac kullananlar vardır hangi saat araliklarla iciyorlardir diye sordum 😊
haziranin25i Ebru2403 buraya herseyi sormakta serbestsiniz ben yanlış yönlendirme yapmak istediğimi vurguladım kuzum 😍🤗
Ebru2403 bb1509 ya bende çok ilaç içiyorum saat araliklariniz nasıl oluyor mesela ben şimdi decavit içtim birde dün doktorum b12 ilacı verdi kaç saat arayla içmem gerekir diye sıkıntıya kaldım
Ebru2403 Damlae16 valla bende sabab akşam demir ilacı içiyorum sonra decavit içiyorum tok kârnina akşam yemeginden sonra magnezyum içiyorum şimdi b12 ilacı eklendi onu hangi ara içcem kafam karıştı 🤭mesela demirilacini sabah 10 da içtiysem akşam 10 da içmeye özen gösteriyorum
bb1509 Ebru2403 yani günün belirli saatlerine yayıyorum mecbur sabah kan + coraspin öğlen omega+kan akşam kan+magnzyum gibi en mantıklısı bu şekilde hepsi zaten aynı andaa alınmaz mideyi deler
Damlae16 Ebru2403 ben o kadar saat tutmuyorum valla canım ne zaman isterse belki de o yüzden mide bulantılarım geçmiyor kendimi toparlayamadim sizin gibi saat aralıklarıyla yapayım bir de belki işe yarar
Ebru2403 Damlae16 ya ben sadece demir ilacını öyle yapıyorum aynı ilaç olduğu için ama mesela decavit içtikten sonra kaç saat sonra b12 ilacımı içmem gerekiyor onu bilmiyorum
Zala Mg yum sabah kahvaltıdan sonra, ecopirin akşam yemeğinden sonra,balık yağı ve demir 1 saat sonra, uyumadan öncede calsiyum sandoz ☺️
Nuray23 Yemekten once demir ilacini iciyorum. Yemekle d vitamini iciyorum yemekten sonra tiroit iciyorum yani ust uste oluyr benim ama kullanimlari o sekilde yazidigi icin ustunde oyle iciyorum bende 😂
Bsmlh Nuray23 troid ac karnına en az 30 dk ara verip yemek yemenız lazım tok karnına bir işe yaramıyor
Damlae16 Ebru2403 bence aralarına 1 saat fark koysan olur 1 saatte diğer ilaç artık kana geçmiş olabilir uzun bir süre çünkü en azından rahatsız etmez diye düşünüyorum
Ebru2403 Gigy ya ben hergun içiyorum unutmuyorum sıkıntı yokda saat aralıklarına kafam takılıyor mesela iki farklı ilacın arası kaç saat olmalı gibi
Damlae16 Ebru2403 bir de benim sabahları tiroid ilacım var onu unutmuşum o kadar çok ilaç var ki aklımda kalmıyor artık 😔
Gigy Ebru2403 doktorunuza danışın ama 20-30 dk ara verilip içilebilir , dedemin çok ilaçları vardı doktor öyle demişti öyle yapıyorduk
Asyakuzusu Ebru2403 b12 kullanmıyorum. Onun harici hepsini arka arkaya alıyorum. Birbiriyle etkileşimi sorun olmayan ilaçlar çünkü.