Mimozaa00 Uyglamada 3+4üm.. test yaparsaniz pozitif gorme ihtimaliniz yuksek yaziyordu… ayin 6sı gibi regl olucam aslinda ama bi an bi heyecan kapladi icimi ve test yaptim… sonuc negatif😔
Ebrumihrimah Mimozaa00 rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Mevlam Anne olmak isteyenlerin kucaklarini doldursun 🙏
Parla_ Mimozaa00 benim de aynı şekilde 6sı. Dayanamayıp dün sabah yaptım ve negatif. Oysa yumurtlama günlerini de takip etmiştim.
mommyjean Mimozaa00 canım ben de 6 snda olucam adet. Bugün test yapsam mı dedim sonra boşver belki çıkmaz adetten 2 gün önce yaparım dedim. Pek umutlanmamaya çalışıyorum afedersin idrar rengim koyulaşmış dedim kesin adet olucam yakındır😔
Mimozaa00 Parla_ ben artik erken yaptım diyede dusunemiyorum.. olmuyor demekki.. artik dusunmeyi birakip uygulamayi silicem..
Ebrumihrimah Parla_ ben de 6 gün önce yapmistim hatta ilaç kullanacaktım silik çıktı yok diye ilaç kullandım bikac gun sonra leke geldi adet oldum sandım ama gelmeyince yine test yaptım inanılmaz silik çıktı doktora gidip kan verdiğim de 175 di beta
Parla_ Mimozaa00 erken de olabilir aslında. Yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyor demişler hep. Ama bunları okumak da insana umut vermiş oluyor haklısınız
ipekursat mommyjean ben idrarırımın koyulaşmasından hamile olduğumu anlamıştım sabah ilk idrar özellikle ve günüm geçene kadar yapmadım test her ay hüsrandı çünkü.Rabbim mucizenize kavuştursun❤️