91ARIN91ASK Alperefet ben de sizin haftalarda yıkadım ütüledim astım çantamı bile hazırladım şimdi rahatım doğumu bekliyorum
Ebru2403 Alperefet valla bende öyle sabırsızlanıyorum yıkayıp ütüleyip yerleştirmek için ama birazcıkta bekliyoruz bakalim😊😊
kbry1mz Alperefet ben 31.haaftada yaptım ne olur ne olmaz erken dogum olur felan cok geçe bırakmak istemedm eger riskin yoksa 30.haftadan sonra yap bence canım daha erken
Baby06 Alperefet Ben 27. Haftamda hastane çıkış seti ve lohusa takımlarımı yıkadım utuledim kaldırdım şuan 28+2 erken değil bence bugünün işini yarına bırakma demişler doğuma 2 ay var benim ocak sonu valizimi hazır etmeyi düşünüyorum son ana kalmasın
annepanda Alperefet ben 23. Haftada annemlere gitmistim. Herseyini aldık kiyafetlerinin. Kaynanamlarda aldilar bir suru sey. Eve geldim baktim oyle kaldirilaxak gibi degil. Hepsini yikadim kuruttum. Utuleyip hurclara koyucam. Zaten yumusatici konulmuyor. Kokusu gidecek desek. Gerekirse tekrar yikarim ama o şekilde kaldirmak içime sinmedi..
momteacher Alperefet 30dan önce yapılmalı bence, 30dan sonra brsen ağırlaşıyor insan, ben anca başlayabildim 33.haftadayım ama zor oluyor, 1gün braz ütü yaparsam 2gün öle boş geçiyor, kalkasım gelmiyor
DaisyMom Alperefet yok canim niye erken olsun bende 28.haftamda yikadim utuledim asilcaklari asip yerlestirdim.Ustune bir bez atarsin tozlanmaz.🤗 Suan 1 ayim kaldi doguma daha cantam hazir degil.Parmagim kalkmiyor 😂😂 Her bunye bir olmuyor agirlasiyor halsiz uykulu oluyorsun 🤭
Evremadas Alperefet Ay evet benimde en merak ettiğim konulardan biri bu. Ne zaman hazırlamak lazım çantadır vs deneyimli anneler yardımcı olsun:)
Tugba111 Alperefet bizimde doğum 3 nisan görünüyor bizde bu hafta hastane çantasını hazırlayacağız inşallah diğer kıyafetler için erken bile olsa bence hastane çantası hazır beklemeli. İnşallah zamanında kullanırız tabi ama hazırlıklı olmakta fayda var.
Ebru555 Alperefet 28 de yıkadım hepsini yarın 30 olcam dolabı beklıyom gelınce utuleyıp yerlestrcem smdıdrn zorlamaya basladım