Sevgi24 Merhaba hanımlar instagram üzeri bir beşik beğendim ama korkuyorum açıkçası birkere dolandırıldım, istediğim beşiğide bulamıyorum burda hiç instagram üzeri beşik aldığınız oldumu bide hesabı denimobi güvenilir görünüyor ama korkuyorum
mercimeginanne Sevgi24 kocaelide mağaza, ben çocuk odasını ordan alıcaktım ama ilk gençbebeye gidince oraya hiç gidemedim bakmak için 🙈
Beyzan Sevgi24 bu aldığın sayfaya bağlı sayfayı burda paylaş annelerden illaki yorum gelir sonra Google a yaz şikayet varsa çıkar ordan beğeni sayısı takipçilerinin gerçek olup olmadığı anlamadığıni anlamanın bir sürü yolu var. Ya da en güzeli beğendiğini yakında bir yere yaptırmak
ugur_asaf Sevgi24 ben instagram da bir internet sitesinden aldım çok ta beğendim canım büyüyen beşik geçen ay 800 TL ye aldım demonte şekilde kargoyla geliyor kendiniz kuruyorsunuz.
Oykuaygun Sevgi24 trendyoldan baktınız mı hiç bikaç tane gördüm ben. Birde istikbale bakın isterseniz orda da oluyordu en azından güvenilir
ugur_asaf Sevgi24 alyansbebebe beşik bebek odası, canım sitenin adı bir bak istersen güzel ve kaliteli ürünler var.
mavikelebek_ Sevgi24 Ben trendyoldan aldım cnm en güvenilir orası eksik bir parça kırık olsa sıkıntısız iade edebiliyorsun zaten