Sevgiglc Selam kızlarr nifty test yaptıran var mı?? Nerede yaptırdınız ve ne kadara bir de aracı firma olmadan nasıl yaptırabiliriz? Bilen varsa yazarsa mutlu olurum
Alperefet Sevgiglc selam canım ben istanbuldayım intergen firmasına yaptırdım 2600 tl indirimli fiyatıydı, 15 güne sonuçları aldım
Deteledmom21 Sevgiglc selam canım bende istanbuldayım harmony genetik testini yaptırdım kapsamlı paket aldığım için 3900 ödedim . 1hafta sonra sonuç dr uma geldi sevgiler
Burcinisp88 Sevgiglc ben genoks firmasına yaptırdım. 2700 tl ödedim. 7-10 gün arası sonuçlarım çıkmıştı
Alperefet Sevgiglc ankaraya gönderili benim de kapsamlı test yapıldı o yüzden iki haftada geldi sonucum
kucuktospam 2800 genonks benim de 70 hastalığa bakıldı nifty diye adı , evden gelip alıyorlar kanı 10 iş civarında geldi, Ankara’da bakılıyor sonucuna , artık tüm testler öyle yurtdışına eskiden gidiyormuş şimdi her türlü alet adevat ülkemizde mevcutmuş.
gulsahgul26 Bu bahsttiğiniz testler ne için yapılıyor zorunlumu doktorum hiç bahsetmedi de bilgi alaym
kucuktospam gulsahgul26 hayır zorunlu değil canım ikili testinde 3 lü veya 4lüsünde problem olan ya da detaylıda problem olan bebeklere öneriyorlar.Bizim sıkıntı çıktı o sebeple.