Zeynnpk portakalcice ikinciyi yasamak bebegi aldirmak gibi olmuyor. Daha rahat oluyorsun. Biliyorsun ki icerde bebek yok. Sadece mudahele olarak dusunuyorsun. Bana sorarsan git derim oyle ozellerden randevuda beklemek devlet dogum evinden acilden giris yap. Isin gorulsun.
portakalcice Zeynnpk devlette kürtaj olunca narkoz veriyorlar mı bazı yerlerde vermiyorlarmis korkuyorum
Zeynnpk portakalcice kız acilden giris yapsana. Kanaman var senin. Acil mudeheleye girersin bekleme. Dogumevi devletin kadn hastaliklari hastanesi falan yok mu onlarn acilden giris yap. Muayeneni ol. Bekleme milleti yok covidmis yok sira yokmus diye.
halitefe portakalcice genetik test falan yaptırıp kan pıhtılaşmana baktır canım mutlaka ikinci gebelikten öncede iğne kullanman gerekebilir ikinci gebelikte
portakalcice halitefe evet onu yaptırdım kan pıhtılaşma testini yaptı genetige ihtiyaç duymadi simdilik
MerveKaya38 portakalcice devlet vermiyor canım ilaçlı yapıyor yada suni sancı gibi birsy verip öyle yapıyormuş Dr la görüşmüştum . Benim bünyem zayıf olduğundan özelde narkozla oldum .
Zeynnpk portakalcice kiz olur mu normal bayiltiyorlar. Hangi devirdeyiz. Ilaci verirken bile soyluyor birazdan dalacaksin diyor. Canli canli yaparsalae zaten kalk masadan yani.
MerveKaya38 portakalcice ben 1 düşük birde kürtaj oldum düşükte kendi düştü 7 gün sürdü bide ben normal kürtaj oldum narkozla o ise 10 gün kanamam oldu sonra durdu canım sadece antibiyotik kullandım canım
Zeynnpk portakalcice ben sansima oyle guzel bir doktora denk geldim ki devlet acilde kendi ozelde doktorlarim anlamadi bekletti beni. Iyi ki gitmisim. Ozel de doktorm bueda kalinlik var dedi ilacla takibe basladi. Devlette bir gittim burda kalinlik var almamiz lazm dedi beni bilgilendirdi müdahele etti. iyi ki de yapmis.
Minikanneee Canım bende 8 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucunda kürtaj oldum 2 hafta önce suan bi kanamam yok 1.5 hafta falan sürdü doktora da gittim kontrole rahim duvarı temizlenmiş dedi
portakalcice Minikanneee keşke bende gitseydin kontrole doktor gelme dedi diye güvendim benimki anormal bir durum o zaman
Zeynnpk portakalcice oyle olursa kabul etme zaten masadan kalk. Basklarina gore hareket etme. Boyle bir hakkin var. 8+6 kalp durmasi sonucu kurtaj oldum ben. Lekelenmem gecmedi tekrr muayene oldum anormal bir kalinlik varmis. Mudahele edip aldilar. Meger plasenta parcasi kalmis. Kanamayi o yapmis. Sonra duzeldi her sey. Lekelenmem de kesildi sonra zamannda tekrr adet oldum
portakalcice Zeynnpk tamam inşallah yarın sabah gidiyim aç karna.. şimdi geçti artık. Peki kaç ay oldu siz bunları yasayali
Zeynnpk portakalcice merak ettm durumundan haber edersin. Hem bu senin ilk kurtajin toparlanmam daha cabuk olur. Rahmin daha cabuk toparlanir. Hamile kalmanda daha kolay olur muhtemelen. Ben 1 ay arayla iki kurtaj oldum. Belki ondan uzadi ya da nasip boyleymis yani
Zeynnpk Zeynnpk ya diyorum belki kurtajlik bir durumda yoktur. Kimseyi bekleden sadece muayeni ol. Belki sadece zaman ihtiyacin var. Illa kurtaj olurum diye de sartlama kendini.
Zeynnpk portakalcice 8 ay sonra. Bu kisiye gore degisir kendini kiyasla. Sen kurtaj olursan eger bi baktn 1 ay sonra tekrr hamile kalmissin. Onemli olan bu durumu atlat. Her sey bir normal olsun.
portakalcice Zeynnpk öyle tabi nasip dediğin gibi şu kanama geçsin de o sonraki süreç. Şimdi gitsem mi sence yoksa sabah aç karna mi gidiyim