Melektrlmz_27 Merhaba arkadaşlar 5 gün önce doğum yaptım ve 3 tane dikişim var bugün kontrolde doktor dikişlerin ödem yapmış dedi ve gerçekten de doğumdan sonradan daha çok acıyor şuan krem verdi doktor ama benim gibi bu durumu yaşayan var mı dikişelerin bakımı için başka neler yapabilirim lütfen bilgi verin sizler neler yaptınız
Pinar_sevgili01 Melektrlmz_27 benim de dikişlerim de açılma olmuştu batikonun bile faydası olmadı sonra bi tanıdığımız sarı Çiçek den olan kantaron yağı var herkes bilmez onunla pansuman yaptım çok faydası oldu çok rahatlatmıştı beni hatta kurtarıcım bile oldu diyebilirim
Kardelen_nm Melektrlmz_27 ben dikişlerime dalin bebek yağı sürmüştüm çabuk kuruttu dikişlerimi ve ben hiç dikiş acısı ağrısj çekmedim
Kardelen_nm Purpura26 yok canım ben hiç zorlanmadım tuvalet konusunda da rahattım peçeteyle her girdiğimde güzelce kurulayıp yağ sürüyordum
Ezel_hazel Her tuvalet sonrası batikon sür, ıslak bırakma, tuvalet sonrası uzaktan kurutma makinası tut kurusun ıslak kalmasın
Kardelen_nm Purpura26 kendi düşüyor aldırmana gerek yok benim bir ay gibi sürede düştü hepsi ama kaç dikişim vardı soramadım doktoruma