Ndmdmr Arkadaşlar buhara hastahanesinde doğum yapanlar ya da yapacak olanlar var mı doğum hizmetleri nasıl ilgi nasıl
tugce_25 Ndmdmr çoğu doktor sezeryan taraftari valla bence ilgi alaka iyi bir hastane temiz verdiğin paraya değiyor yani ben kontrole demet hanim ve özgur beye gidiyodum 37 haftalik oldum gitmiyorum artik maddi durumdan dolayi nenehatunda doğucam malesef
Ndmdmr kadriye25 Özgür Dizili ye gidiyorum doktorumdan çok memnum fakat doğum konusunda nasıl bir hastahane bilmiyorum o yüzden danışmak istedim
13Aea Bende metin ingec gidiyorum unv hastanesi, Erzurum doğum tecrübeleri olan anneleri bekleyelim 🤗
Hamideankara Bende Bünyamin börekçiye gidiyorum ,ankaradan geldim ve Erzurum da tek özel hastane olmasından dolayı tercih ettik,ama okuduğum yorumlar ve çevreden duyduklarım pek iç açıcı değil hijyen ve personel hakkında
kadriye25 Hamideankara ben çok memnunum Bünyamin Beyden.insanın içini rahatlatıyor. Ama çok kalabalık tek sıkıntı o.
Ndmdmr Hamideankara bende samsundan geldim tek özel hastahane nenehatun da doğum yapmak istemeyince elde orası kalıyor
Ndmdmr tugce_25 özgür bey tam tersi normal doğum taraftarı ya 4 küsür kilolu bebeklerle normal doğum yaptırmış çatı iyi olsun yeter diyor sağlık sıkıntısı olmadığı sürece normal bakıyor doğumlara ben bayan doktorlar çok yoğun diye özgür beyi seçmiştim sağolsun her gittiğimde en az yarım saat bebeğimizin heryeriyle ilgili bilgi veriyor
Zynpk GizemDoanben buhara da doğum yapmadm ama arkadaşım yaptı gayet memnun kalmış. Sezeryan oldu onlr temizlemis giydir mis yürütmüş. Bı sikinti yasamamis
Zynpk Bende ilk bebeğimi Ankara da doğum yaptım şimdi 2. Ye hamileyim 30 haftalık. Nenehatunda doğum yapacam sanırm beni neler bekliyo bilmiyom korkuyom o hastaneden açıksa si
tugce_25 Zynpk sezeryan kati temiz odalarda tuvalet var ama normal doğum katini hiç sorma 1 tane tuvalet var hastalar refakatçilar hepsi aynisini kullaniyo keske durumumuz olsa da özelde doğsak
Demir06 Merhaba şehir hastanesi ne durumda erzurumda açık diye biliyorum ama tam olarak açık da değil kesin bilgisi olan var mı
tugce_25 Demir06 Normalde nenehatun sehir hastanesine taşınacakti ama korona çıktigi icin sehir hastanesi korona hastanesi oldu ama heran taşınabilir
Zynpk Demir06 açık ama doğum yok. Şehir hastanesinde. Zaten covit bakıyo çoğunluk. Bı kac bölüm aktif bakıyo
Demir06 tugce_25 teşekkür ederim umarım en kısa sürede taşınır nene hatunun fiziksel şartları çok yetersiz kalıyor