Ayss1234 Merhaba hanımlar, 13+4 hamileyim bu sabah kusarken kan geldi daha sonra tekrar tekrar kusunca yine gelmeye devam etti ve parca şeklinde geliyor koyu ve açık renkte ilk defa başıma geldi acaba daha önce başına gelen yada bilgisi olan varmı?
Asyakuzusu Ayss1234 Canım bu hafife alınacak burdan sorulup beklenecek bi durum değil. Acile gidermisin hemen
Nurcaa Ayss1234 canım herşey olaiblir ben de ilk 12 hafta aşırı çok kustum bi anda kan geldi çok korktuk hemen acile gittik boğazım zedelenmiş kusmaktan mide asidinden yutkunurken yara olduğunu hissetmeye başladım yumru gibiydi ama ihmal etme sende git bir şey yapmadılar en azından sorunun oradan kaynaklandığını öğrendik içimiz rahatladı
busbusbus10 Ayss1234 canım belki tıkanmıştır burnun ve boğazın doğalgazdan gece yatarken baş ucuna bi kap içinde su koy gör bak faydasını göreceksin kışın bazen benimde böyle oluyor tıkanınca su koyunca geçiyor
Mineust Ayss1234 benimde başıma gelmişti canım. İlk üç ayımda sürekli kustum. Kusarken boğazım zedelenmişti ilaç falan vermedi doktor olabilr bu demişti.
Ayss1234 Nurcaa bende çok mide bulantısı yaşadım 7.haftadan beri ama son günlerde iyiydim bu sabah kan gelince korktum tamam canım çok teşekkür ederim gideceğim hastaneye
Ayss1234 busbusbus10 tamam canım çok teşekkür ederim deneyeceğim benimde 2 gündür burnum kanıyordu acaba dedim gece yatarken kanadida uzandığım için genzimden bogazimami aktı diye de düşündüm bilmiyorum doktora gidince öğrenirim artık
Deletedmom79 Ayss1234 benim de öyleydim canım artık sürekli kusmaktan boğazlarım zedelenmişti kan kusuyordum artık bide sürekli burnum kanardı hamilelikten dolayı dediler ama sakın ihmal etme acile git en yakın
Ayss1234 Deletedmom79 benimde öyle 2 gündür burnumda kanıyordu bugünde böyle oldu sağol canım gideceğim acile inşallah sıkıntı yoktur
Asyakuzusu Gizemceylan Ayy yanlış kişiyi etkiletlemişsin canım ya. İnşallah olayın sahibi okur yorumunu
yavrugeyikinannesi Ayss1234 Aynı durumu bende 13. Haftada yaşamıştım çok fazla kusuyorum. Doktor ondan dolayı tahriş olduğunu söylemişti . Bir de fazla su içmemekten de kaynaklanıyormuş. Bende ilk çok korkmuştum hemen doktoru aramıştım🙈