Sahika8989 Bdp 45. Gunumdeyim ocagin basi gibi olacak canim sezeryan ikinci ve evet agrilarim oluyor kasiklarimdaki kemiklerim agriyor hemde cok oglumda hic olmamisti. Bebis kipirdayinca karnimda cok agrim oluyor. Bir de bacaklarim agriyip cok cok kasiniyor
Bdp Sahika8989 bugun korkup doktora gittik o karnımın acısından ya ödüm koptu hareket edince ama bi tuhaflaştı daha can yakıyor sırt bacak ağrısı da extra oldu
emnduman Sahika8989 33 haftalığım bende ve aynı ağrılar bendede var hatta acile gittik nts de sancı cıkmadı idrar enfeksiyonu çıktı tahlillerde 4 . sezeryan olcam ve diğer 3 cünde fazla bi korku var içimde
Edaagokhann Bdp 32+6 oldum bende şubat ortası yada sonu gibi olucak inşallah fakat gece uykularım yok mide yanması ve sırtım ağrıyor a😑
Eerrennn_ nilsmother MaşAllah kac haftalık oldunuz şimdi? Bende 29 olucam 80 günümüz kaldı biran önce 50 lere düşmek istiyorum bende
1995kubra Bdp benim de 56 gün kaldı.ama sizinki.nasil belli.normal.yada sezeryan olacağı doktorum.bana bisey söylemedi
Bdp 1995kubra kontrolsüz şeket olduğu için 37. Hafta da alınacak baştan itibaren belliydi şeker hastalığım olduğu için ki zaten minnak da dönmedi hala istesem de olmazmış
burjoosphere Benimde 54 makat gelişli oğlum o nedenle Şubat ortası sezeryan görünüyor sağlıkla gelsin tüm kuzular🧿💙
Zmra-13 Bdp valla ben doğumuma son 35 gün kaldı uyuyamıyorum kavurgalarımı brak ayaklarım felen heryerim uyuşuyo mahvoldum
Ezgirella Benim de son54 gün ama sezeryan olacak o yüzden daha erken olacak ama tam zamanı belli değil daha ☺️