Asya_2402 Arvensmom Bizde normal doğum planlanıyordu o sebeple iğnemi düzenli vuruyorduk.37. Haftada aniden sancılarım başladı ki iğnemi yine vurmuştuk.Sonuç olarak suni sancılara rağmen 9. Saatin sonunda açılma olmamasından dolayı sezaryene alındım.Çok şükür bir sorun yaşamadık.
oznur8 halitefe valla bnm açılma oldugu için her an doğum olur diye doktorum bıraktrmıştı bi iki gün önce tabi herkeste farklıdır
halitefe oznur8 işte o riske giremedim ben korktum daha doğrusu son günlerde bile kalbi duranlar olduğu için doktorda aynı şeyden bahsedince bide size 37 de bırak demiş iğneyi
Beyzabuglem halitefe bende başından buyana kan sulandırıcı kullaniyorum oksapar iğne doktorum iğneyi olduğun gün bile sezeryan olursun diyo bende korkuyorum ama burda yazılanları korunce daha da korktum özele gidiyorum ilk doğumum belden iyusmali sezeryan oldum başka doktora gidip araştırmakmi lazım acaba
halitefe oznur8 bilemedim ya Allah kolaylık versin hiç cesaret edemiyorum sezeryandan bir gün önce iğne kesilecek diye bile korkuyorum rabbim bir sağlıkla kavuştursa
halitefe Beyzabuglem canım normalde olursun diyorlar ama iğneyi önceden bıraktırıyorlar sıkıntı orada benim doktorum iğneyi bir hafta önce bıraktırıyorlar ama tam o haftada bebek ölümü oluyor mesela dedi sezeryanda bile risk var bir gün önce kesildiğinde normal için daha erken kesmek çok sıkıntı gibime geliyor
Mugee09 Miragee çarşamba doğum bnimde saatini bilmyrm henüz ama salı akşamı vurulsam sıkıntı olur mu ki
hilal913 Peki Kan sulandırıcı kullananlar normal bir hastanede mi takibiniz yapiliyor bana doktorum riskli gebelik bölümü olan bir yerde takibin yapılmalı doğum sırasında bir sıkıntı olursa müdahale edebilmek için gibi bir sey söyledi
yasemin333 hilal913 normal bir özel hastaneye gidiyorum hastanemde riskli gebelik bölümü var mı hiç araştırmadım doktorum da öyle bir şey demedi şimdi bu çıktı bi de 🤭
Beyzabuglem hilal913 bende başından buyana kan sulandırıcı kullaniyorum özele gidiyorum doktor doğuma geldiğin gün bile kullana bilirsin sıkıntı olmaz diyo özele gidiyorum şuan 30.haftaligim 32 haftalıkken konturole gitcem ozaman daha detaylı soracagim kısmetse
hilal913 yasemin333 benim genetik faktörlerimde oldugu için mi oyle söyledi acaba muallak her sey kafam karıştı 🙈
Beyzabuglem hilal913 siz ne için kullaniyosunuz kan sulandırıcı acaba bende varis var birde düşük yaptığım için kullanman lazım diyor
hilal913 Beyzabuglem benim 3 sene önce akcigerime pıhtı attı genetik iki faktorumde pıhtılaşma çıktı o zamandan beri kan sulandirici ilac kullanıyorum normalde simdi de hamile kalınca iğnesine başladım
Seda5431 Arvensmom bana da öyle dediler korkma canım Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz dediğim gibi 1 gün bile olmamıştı iğnemi vurdum doğum yaptım çok şükür kızım şuanda 20 aylık bi sıkıntı olma dı ikimizde de özellerdeki doktorlar pek öyle normal doğumla uğraşmak istemediği için direk sezaryen diyor
MerveKaya38 Arvensmom hamileliğinden belli kaç ml kullaniyosun canım bide kilo aldıkça igmenin dozu arttimi
Arvensmom MerveKaya38 hamileliğin başından beri 4000 ml lik oksapar kullanıyorum canım değiştirmediler hiç