Serap2 Arkadaşlar öksürüğünüz varmıydı kaç günde nasıl geçirdiniz bugün 8. Günüm öksürük başladı nefes alamıyorum ne yaptınız geçirmek için
ece_2206 Serap2 ben geçireli bir buçuk ay oluyor önceden ara sıra olurdu şimdi nedense 3 4 gündür arttı dut pekmezi ile Tereyağ ve baş ve çörekotu iyi geliyormuş burun tıkanıklığı var mı geniz akıntısı da öksürük yapıyor
Mom092 Serap2 öksürüğüm icin toz zencefil bal karistirdim gunde aksam yatmadan once yedim 1 tatli kasigi bal 1 cay kasigi zencefil 2 gunde kesildi oksuruk. Ben konusamiyodum öksürükten cok fenaydi
47zeynep47 Serap2 bende öksürük yapmamıştı ama baş agrisi ve nefes darlığı olmuştu ben sumak suyuyla gargara yapmıştım mikrop öldürsün diye birde doğal bal yemiştim Allah’ın izniyle yaramıştı🤲
fatmamusa-28 Serap2 canım ben geçireli 1 ay oldu öksürüğüm hala devam ediyor doğal ne kullandıysam fazla faydasını görmedim sadece dut pekmezi içtim boğazımı yumuşattı Allah şifa versin inşallah
47zeynep47 Serap2 yok ya normal sumak varya taneli bir yemek kaisigina sıcak su bardina doldur biraz bırak demlensin ic veya böyle gargara gibi yap ben içiyordum çok iyi bir antibiyotik 😁