Hasretinleyandigonlum Kızlar yeni yıl hepimize sağlık sıhhat getirsin inşallah. Dün gece betaya baktirdim regl dönemime 1 hafta felan var bu güne kadar beta hep 0 çıkıyordu. Dün gece 1.20 çıktı sizce gebelik var mıdır başına böyle bisey gelen oldu mu 🤗
eslemeslem Hasretinleyandigonlum 0-5 arası negatif olur genelde ama hiç belli de olmaz çok yeni olabilir
haziranin25i Hasretinleyandigonlum 0-5 arası negatif kabul edklir. Regli döneminize yakın yaptırdıysanız 0-5 arası değer gösteriyor. Bende bir keresinde reglime yakın zaman da yaptırdım 2 çıktı sonra hasta oldum 🥺 tabi her bünyede aynı olacak diye bir kural yok umarım beta hcg niz yükselir 🤲🏼
Gulsah96 Hasretinleyandigonlum ben geciktilten 3 gün sonra yapmıştım 1,20 cıktı sonrada hasta oldum zaten
Egeasigi Hasretinleyandigonlum 10 dan yukarısı için şüphelenmelisin canım adetin gecikince yap hemen bence inşallah yükselir
Mucizemgeliyo Hasretinleyandigonlum hızlı testler var adet günün geçmeden söylüyo yap ama ümitlenme hamileymiş gibi dikkat et hareketlerine ama olmayabilirde bunuda düşün sonra üzülme
2melek_annesii Hasretinleyandigonlum cok cok düşük Bi deger bence yoktur canım 2 gün sonra tekrar kan ver emin olmak için
Nuray23 Hasretinleyandigonlum 5 ustu pozitif sayilir. Insallah en guzel zamanda bu haberi alirsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun💕
Fersah Love_baby beta baktırmadım henüz evde test yapıp sonrasında doktora gittim. Pazartesi çarşamba vericem kan. Adetimi 5 gün geçe test yaptığımda silik çıkmıştı. Şimdi koyu çıkıyor. Geç döllenme. Çünkü son adetimin 20. Ve 21. Günü yumurtlama görüp 21. Gün çatlama gördüm.
Love_baby Fersah daha adetime var son adet tarihim 6 aralık, 29 aralık da bhcg batırdım 1.20 idi.Hamile olma ihtimalim var mı sizce? :)
momelif Hasretinleyandigonlum cnm yuksek ihtimal hamilelk olablr bu sekilde olan ve hamilr kalan ck duydum suana kdr en az 20 kez kan verdm hepsinde 0.00100 cikmisti bnce dikkt edin yinede adet gnu veya gecnce test veya kan verin derm ins guzel hberler alirsiniz