Berkaysmom firdevs benimde gelisimi onde oldugundan erken gelcekms suan 35 haftaligim 36dan snra bekle dedi 🙄
firdevs Berkaysmom bana Doğumla ilgili birşey demiyorlar ya tansiyonum yükseldi diye acile gittim şimdi 36+1 hafta ama 39 40 hafta ile uyumlu dedi Doğum yok ama tansiyon için yatış vercem dedi istemedim imza attım çıktım Allah’a emanetiz artık 🙏
Berkaysmom firdevs keske kabul etseydiniz tansiyonda kotu gebelikte benim 12ye ciknca bile suphelenip 10dkda bi olcuyolar normalim 10.11 mis
Oglununannesi GamzeDelikta kıyamam ya hiç sıkma kendini strese girme canım türkçeden ya da biliyorsan arapçada meryem suresi oku hayırlısıyla doğurursun inşaaallah
GamzeDelikta Oglununannesi inşallah canım hepimizde sağ Salim binavazda alalım yavrularımızı tez zamanda hayırlısıyla
Berra Oglununannesi mrb benımde erken Doğum rıskım var 36 da sezeryana alacak Doktorum. Erken bır hafta dıyor tedırgınım bır sıkıntı olmadı demı sızın ilk doğumunuzda.
Oglununannesi Berra çok şükür olmadı ama oğlum doğduğunda hep uyuyordu sarılık oldu hemen sütüm çok az geldi 3 gün sonra tamamen geldi bununda etkisi var ama sürekli uyuyordu tek sorun buydu bende uyurken besledim başka sorunumuz olmadı canım