tgbadgn merhaba güzel anneler size birsey sormak istiyorum ben 8+3 haftalık gebeyim ve saçlarımı boyamak istiyorum doktor önermiyo ama boyatan çok kisi gördüm sizlerinde görüslerini almak istedim
Hzl tgbadgn 4 aydan sonra organik boya ile diye biliyorum ben sana erken daha CANIM . ben 5. Bucucuktan sonra boyatcam bekliyorim 21+6 dayim .
Minikkuss tgbadgn 10.haftamdayim 3 aydan sonra boyamayı düşünüyorum . Ilk hamileligmde de 5. Aydan itibaren düzenli bi şekilde boyamıştım bi sorun olmamıştı 😊
Busbushatun tgbadgn benm doktprumda boyatmasan daha ıyı demıstı sadece doguma yakın organık boya ıle boytmıstım
Ayssmom 9 ay boya sürmesek içimiz rahat etse daha iyi şahsen asla kimyasala maruz kalmak istemem bir şey olursa vicdan azabı çekmektense dayanırım 😊 şahsi görüşüm böyle canım
Hzl Bahar27 Kuaförümle konuştum o yapicak boya markasi bilmiyorum ama organik olarak kuaför malzemeleri satılan yerlerde vardir .
prensesim35 tgbadgn doktor önermiyorsa yapma bnce bn hamile kalmadan önce düşünüyordum tam boyatacam dediğimde hamile olduğumu öğrendim doktora bile sormadım 34+6 hamileyim doğumu bekliyorum
Hzl tgbadgn Bitkilerden elde edilen boyalar kestane kahve gibi tonları oluyor yani her rengi olmuyor.
Zeynepreyyan tgbadgn içerisinde 1-2 şey bitkisel oluyor sadece geri kalan yine kimyasal . Hiç riske atmaya gerek yok
Hzl tgbadgn Onu bende istiyorum ama olmuyor eger olursa yazarim 2 hafta sonra boyatcam ama zaten once düz boyatıp doğuma yakin dip yaptiririm olursa balyaj olmazsa da sağlık olsun 🤗
Angels-35 tgbadgn ilk 3 ay bebeğin gelişim süreci olduğu için kesinlikle tavsiye etmiyorlar boyatacaksanız da bence 3 ay sonra boyatın doktorum bana hiç kimyasal kullanmamanın en iyisi olduğunu söylemişti ben hergün kıyafetine göre oje ruj süren biriydim 6 aylık hamileyim hiç yapmadım saçlarım bembeyaz oldu saç rujuyla kapatmaya çalışıyorum hiç bişey bebeğimizden önemli değil ama tabiki tercih meselesi
Buketkucuk tgbadgn bence doktorunuzu dinleyin, başkaları boyatıyor diye boyatmayın, organik boyalar falan var ama bence bebeğinize zarar verme ihtimali olan birşeyi yapmaktan kaçının, bende sık boyatırım ama bu dönemde boyatmıyorum tabiki🙃💖
Mavi-7 tgbadgn Çok güvenme kuaförlere yine de bitkisel organik derler ama mutlaka bir şey karıştırırkar içine .Bence boyamasan bakım yapsan 9 ay daha iyi .En azından içine kurt düşme acaba demezsin