Kzlar az cok edimdiğim tecrübeyle konuşuyorum. Akdamar hastanesini hiç düşünmedim bile bikere cocugumu muayeneye götürdüm devlettem daha pis ve kalabalık bir hastane. Orda doğum yapmak istemem. Tuğba hanımı şu haftalara kadar cok istedim. Eşim istemiyordu. Aynı hastanede doğum yapacaksan niye 5 bin lira para vereyim diye. Çok kızdım içten kırıldım anlamıyor diye ama artık anladım. Gerçekten bir farkı yok. Çünkü bu ikinci doğumum ve biliyorum ki doğumu biz yapıyoruz onlar değil. Bikaç gün önce lokman Hekim hayat hastanesine. Gittiğimde doğum fiyatı sordum. 1800 küsür fiyat çıkarttılar(emniyet indirimi ile) doğumhane ve sancı odalarını gezdim. Gidip görünce bi nebze rahat etti içim. Aynı yerde tuğba hanımla veya gülsüm hanımla doğum yapsam ne farkı olavak diye düşündüm. Gerçekten o kadar para farkı banada saçma geldi. Çünkü ü gidenler bilir gülsüm hanım cok tatlı ve ilgili bir kadın. Ben cok seviyorum. Ona güvenim tam. Benim tecrübe ettiklerim bunlar kzlar. Tabikii devlette de doğurmam ama vanın hastane doktor şartlarına mecburken bir doktor içinde o kadar fiyat farkı vermem🤷♀️