Budika Lokman hekim hastanelerinde en iyi cihaz gerçekten Emine hanıma ait. Hayat hastanesi de dahil. Bende birçok doktora gittim 20. Haftaya kadar Agahan beye de ,Derya Taşdemir e,Hatice hanıma, akdamar hastanesnde ki Mehmet kaloya da hatta eşimle sürekli çatıştık sabit doktorun yok diye. Ben Akdamar hastanesi kadar pis hastane görmedim canım devlet hastanesi bile ordan temiz. Bide Mehmet bey 2 kişi alıyor içeri fazla da ilgilenmiyor 🙄 Agahan bey iyi bir doktor ama aşırı yoğun içerde 10 dk anca duruyosun hastası çok olduğu için hıza alışmış adam😅 ama gerçekten sıra bulmak çok sıkıntılı ona hastası çok çünkü çok iyi bir doktor. Derya Taşdemire de acil olarak gittim aşırı kasık ağrım vardı 18. Haftalarmda hiçbişi yapmadan gönderdi kan idrar istemedi 2 hafta sonra Ahmet beye gittim Direk kan idrar istedi idrar yolu enfeksiyon çıktı kanıma karışacak derecede😔 1 hafta boyunca antibiyotik serum kullandım derya hanımın takipsizliği yüzünden az daha bebeğim zarar görecekti. Belki kafanın karışıklığı gider diye uzun uzun yazdım . Benim yaşayıp gördüğüm bunlar canım. Ahmet beyden çok çok memnunum tatlı dilli istediğim an telefonla konuşuyorum diğer doktorlarda sadece sekreter konuşuyordu aradığımda,ama Ahmet bey direk kendi konuşuyor. Seçim tercih senin Herkesin doktor arayışı farklı ben bilgili olsun isterim, sen cihazı iyi olsun istersin o yüzden seçim senin canım🙏