Havvaylmz ben anlatmaya çalışayım bir kere yıkanmayacak herşeyi poşetlere bastım çifter poşete geçirdim 2 hafta kadar kaldı poşette mesela peluş oyuncaklar yorganlar vs. Evden çıkmayı unutun hani üstümüzü değiştirelim şuraya gidelim olmadı bende evde yüksek derecede kaynatabileceğim pijamalar giydim. Üstümüze battiniye aldık yıkanabilir olduğundan çocuk varsa gece yatarken sürdüğümüz krem etkisini kaybetmesn diye eline ayağına lateks eldiveni delip geçirdim üstüne çorap giydirdim ve tedavi boyunca yıkanan ne varsa dikiş yerlerine özellikle kızgın ütü basarak ütüledim yataklara sulandırılmış çamaşır suyu sıktım lifle iyice sildim ertesi gün sabahtan karbonat döküp akşam elektrik süpürgesyle çektirdim alez kullanmadım naylon örtebiliyorsanız naylon sarın yatağa öyle çarşaf geçirin. Koltuklara çarşaf örttüm her kür bitiminde yıkayıp kaynattım. Evin her yerini çamaşır suyuyla sildim nereye temas ediyorsak kapı kolu anahtar düğmeler kapılar yani elinizin değdiği her yeri akiam yatarken bir kova çamaşır sulu suyla sildim öyle yattım. Vee çoook önemli birşey krem kullanırken asla ama asla suyla temas etmeyecek hiç bir yeriniz doktor bu konuda çok uyardı tırnaklar dipten kesilecek krem tırnak aralarına kadar sürülecek tuvalete eldivenle gir eldiveni çöpe at yemek yaparken eldivenle temizlik eldivenle ben uzun kollu giydim çorabımı pijamanın üstüne çektim bütün işleri eldivenle yaptım pudrasız eldiven rahat oluyor 3 ayda 2 bin tl yakın temizlk masrafı oldu ama sonunda atlattık hele son tedavide canım çıktı su bile değdirmediğim için inşallah sizde kurtulursunuz 🙏🏼