Ersoylurkye Gulenay1234 decavit pronatl die bi hap imom omega 3 decevit damla verdi bide kan ilacim var bebisim de 320 gramms persembe gunu gitmistim kontrole 😊
Gulenay1234 Mommomy kıyamam ben de çok çektim ilk üç aya kadar belki o kadar bile değildi prilam A başladım yemek yiyebildim☺️En başında bende 3 kg verdim canım
Sky2606 İkiz kızlarıma hamileyim 20+6 dayız 🥰 6 kilo aldım, şuan için iyi ama sonrası ne olur bilemem🙈
Gencmerve Gulenay1234 evet muhtemelen sonnaylar alincak istemesekde kilolari oyle asermelerimde cok.olmuyor birsey yedigimdede kararinda. Yiyorum ben kilolu gebe kaldogim.icin kilo alma sansim cok.yok dikkat etmem gerek sizin fasla kilonuz yoksa daha sanslisiniz tsbi 😃caniniz ne cekiyorsa yitin.ama.kararinda
Gulenay1234 Gencmerve fazla kilom yok canım 45 le hamile kaldım 49,5 oldum o yüzden aşırı kilolu değilim ama sonraki aylara bi şey diyemem tatlı tuzlu ayırmadan yersem baya şişerim gibi geliyor boyum da kısa çünkü ☺️☺️
Selver_1994 Gulenay1234 yok valla kusmaktan bişey yiyemediğim için galiba o yüzden kilo almıyorum 🤣🤦♀️
Gulenay1234 Selver_1994 hahaha 😅kendime güldüm kusura bakmayı in☺️ Canım bende kusuyordum çok doktor ilaç verdi prilam diye ondan sorma yemeye başladım sende bi sor doktoruna istersen ☺️
Selver_1994 Gulenay1234 32 haftadayım hala kusuyorum mide yanması var ilaç içiyorum ama bi faydası yok hala kusuyorum reflü varmış ondan kaynaklanıyormuş 🤣
Gencmerve Gulenay1234 tabi yinede dikkat etmende fayda var kilonu duyunca dedim icimden 50 kiloda birseymincanim 😃 bebeginiz saglikla gelsin gerisi muhim degil 🙂
Gulenay1234 Selver_1994 çok geçmiş olsun canım Allah sağlık sıhhat versin bebeğine de sana da ☺️Her şeyin başı sağlık 😃
Selver_1994 Gulenay1234 aynen öyle sağolun az kaldı ama bende bittim yani🤣 portakal mandalina çikolata tatlı şeyler hiç yiyemiyorum az kaldı sabır ediyorum