Gulenay1234 Merhaba arkadaşlar 20+4 haftalığım 4,5 kilo almışım sizler de durum nasıl?Biliyorum az alan da var çok da bu hamileliğe bünyeye göre değişen bir şey tabi ki amaç muhabbet olsun merak ettim sizler kaç kilo aldınız anneler 😊
egesmom Gulenay1234 18de kontrolüm vardı 1.5 kilo almıştım pazartesi 20+6 olucam randevum var bakalımm kaç oldum🙈🙈
elediyebiri Gulenay1234 Ben 20+5te doktora gitmistim. 2.7 Kilo almisim. Benim Sadece göbegim öne dogru cikti. Simdilik bir sorun yok vücudumda. Ama ilerisi icin korkmuyorum desem yalan olur 😂
Kuzey61 Gulenay1234 canım aynıyız bende 20+4 aynı artı kilodayım 🙈🙈 60 ile hamile kalmıştım şimdi 64 bazen 64,4 oluyor 70 e hedef koydum inşallah geçmeyiz
Gulenay1234 elediyebiri yok kuzum korkma gayet fit bile ilerliyorsun bende 4,5 aldım millet tek göbekten mi aldın o kiloyu diyor bel büyüdü bi de kız bebeği olunca onun dışında bacaklar kollar aman aman kilo göstermedi 😊
elediyebiri Gulenay1234 sanirim Benim de kiz cocugu 😂 dün söyle tesadüfen aynada bir baktim kendime. Hani Normalde hep bakiyorum Ama gece gece baska geldi birden 😂 bi baktim bir top var sanki karnimda 😂 düsündüm acaba Ilerde nasil olacak 😂😂
Hazan_yeli25 18 haftalık 6 _7 kilo aldım normaldede cok çabuk kilo alıyorum zaten 😔ama kararlıyım doğumdan sonra emziren anne diyetiyle başlayıp çok kilo vericem ikinci gebeligime kilolu bslamak istemiyorum istediğini giyinememek cok kötü birşey aşırı yemem yok karnimi azıcık doyursamm kilo alıyorum metebolizma yavaş
Gulenay1234 Hazan_yeli25 Allah sağlık versin canım hiiiiç sıkıntı etme gelip geçici kilolar verirsin kutsal bi şey için kilo aldın hem hamilelikteyim kilolar her kadına ayrı bir güzellik katıyor 🙏
Aryam-15-15 Gulenay1234 vla tatli yemedim gebelik şekeri olur diye unlu şeyler cok az ekmek mesla gunde yarmi gecmedim o yuzdendir belki😂
elediyebiri Gulenay1234 Ben anlayamiyorum 😂 bazen Top gibi oluyor bazen yayvan 😂 bazen diyorlar kiz karni, bazen erkek 😂
Gulenay1234 elediyebiri canım çok merak ettim karnını ya bi mahsuru yoksa karnını görebilir miyim 😊😊kız mı erkek karnı gibi mi acaba😂
1haziran Gulenay1234 ben ilk hamileliğimde 67 kiloyla hamile kaldım 100 kiloyla doğum yaptım yani 33 kilo aldım 🤯🙈… ama tabikide 1 yıl içinde 58 kiloya düştüm şimdi 17 haftalığım 4 kilo almışım