Fsn26 Merveylmaz12 ben de 32+0 da gittim 1571 gramdı ve bir haftadan geliyor dedi. Sizinki normal. İnternetten bakabilirsiniz. Zaten doktorunuz sıkıntı olsa söylerdi
Bilge_anne27 Merveylmaz12 bende 32 de gittiğimde 1850 demişti 1 hafta sonra kontrole gittiğimde 2150 olmuştu zaten bundan sonra kilo alır dedi doktor
Aylayla Merveylmaz12 Merveylmaz12 benim bebeğim 32. Haftada 2200 olmuştu maşallahı vardı bugün 33 olduk boza tahin oekmez yiyin ceviz basem ama haftasını yakalar merak etme benimkise geriden geliyordu maşallah depar attı bir hafta öne geçti
Merveylmaz12 Fsn26 aslında Bi kaç kişi var çevremde 34 haftalık olup bebegi 2400 olan bide 2 haftadır çok iştahsızım normal dedi ama yinede Bi tedirgin oldum
KaanErkan-mom Merveylmaz12 Her bebeğin kilo alımı farklıdır. Genetik faktörler de önemli bebeğin kilosunda. Ben son bir aydır düzgün beslenemdm koku hassasiyeti başladı. Ama bebeğim 35. Haftada 3 kg olmuştu doktor epey bir iri olcak dedi. Çünkü babası 4500 kg doğmuş. Yani sağlıklı olsun kilo kıyaslaması yapma canım. Ayrıca kilosu haftasıyla uyumlu bebeğinin🙂
Merveylmaz12 brc_clskn inşallah saglıklı Bi şekilde kucagına almıştır çok teşekkür ederim içim rahatladı 🤗
Merveylmaz12 Bilge_anne27 evet ama aşırı iştahsızlıgım var inşallah alır hepimiz saglıkla kucagımıza alalım
aysedemirucar Ben de 33 de gttm 1950ydi normal dedi doktor ben de iştahsızlık var yemek yiyesm gelmiyor napcm bilmiyorm zorla günde iki kase yoğurt günde bir yumurta peynir ceviz badem fnddk yemeye çalışıyorum ama yemek konusunda gerçekten artk midem almayor zorla… Ama yine de kilo alıyoruz o da ayrı mesele 😂
Merveylmaz12 aysedemirucar maşallah de saglıkla kucagımıza alalım inşallah benimde aşırı iştahsızlıgım var bende ceviz meyve falan zorla yiyorum ama yemegi midem almıyo artık
Mevaninannesi21 aysedemirucar canım benimde aynı şekilde 1950 ama doktor geride dedi bende zorluyorum kendimi yemek için midem bulana bulana 😕
nur94_ Ben iki gün önce 33+3düm 2 kiloymuş doktor en az 2.200 olması lazım dedi ama korkulcak bişey yok herkes 3, 4 kilo doğurmak zorunda değil dedi zaten erken doğum riskim var sancım var bakalım Allahtan hayırlısı
Merveylmaz12 nur94_ alalh yardımcın olsun inşallah zamanında kucagına alırsın ama en azından bi 3 ü görebilsek çok iyi olur
tkrj19 nur94_ doktorunuz yanlış Bilgi vermiş o haftada 2200 en az olması cok fazla normalde 2 kilo olması lazım haftasına göre benimde 2180 di biraz iri dedi haftasına göre internette baktığında da öyle araştırılınca
Bilge_anne27 Merveylmaz12 inşallah canım doktor normal dediyse endişe etme sağlıkla gelsinlerde inşallah
Merveylmaz12 Aylayla gerçekten mi gaza geldim inşallah iştahım açılırda benimde öyle olur saglıkla kucagımıza alalım inşallah
Aylayla Merveylmaz12 inşallah sabahlarıda aç karnına bir tatlı kaşığı keçi boynuzu özü yiyorum bebek kilo almış ben kendim almadım çok şükür inşallah şifa olsun bebişe
Merveylmaz12 KaanErkan-mom benim eşim ve ailesi zaten hepsi çok kalıplı iri yarılar aslında kıyaslama yapmayı hiç sevmem ama işte tedirgin oluyo insan saglıkla kucagımıza alalım inşallah
tkrj19 MehZey zayıf kalmamış gayet normal sizinki biraz iri kalmış konuşma tavrınızı düzeltin lütfen bilmeden yorum yapmayın