Elifckr Merhaba güzel anneler 🌸 belimde hem fıtık hemde kayma var doktorum son haftalara doğru bakıcaz ,fakat sezeryan olarak düşün normal olma ihtimali düşük dedi 31+4 üm . Daha önce tecrübesi olan anneler yazabilir mi şimdiden teşekkür ederim 🌸💜
Dlkelc09 Elifckr boyun 2 fıtık bel 2 fıtık ve bel disk kayması var 28.haftadayım özele gidiyorum sıkıntı yaratmadi simdilik ama bebek büyüdükçe durumum ne olacak merak ediyorum. Zaten tüp bebek hem kendimi hem bebeği riske atmakta istemiyorum. Sezeryandan yanayım. Hayırlısı olsun hepimiz icn
B0220 Elifckr kuzenimde hem fıtık hem bel kayması var üç çocuk doğurdu normal doğum 💁🏻♀️😊 hakkında hayırlısı olsun inşallah canım 🥰🤲🏻♥️
Denizzmom_ Ya benimde belimin sol tarafına bi ağrı giricek gibi oluyo ve her olduğunda bağırıyorum resmen fıtık başlangıcı olabilir mi kızlar sizde nasıl belirtiler var
Elifckr Denizzmom_ olabilir bence bi doktora görünmeni tavsiye ederim ☺️ Bi iş yapınca oturup kalkınca herşeyde ağrıyor canım sürekli zaten anlıyorsun acısından 😕
Elifckr Dlkelc09 hayırlısı olsun inşallah Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸🌸💕
Merveakbulutt Elifckr rica ederim kuzum ne demek herşeyden önce senin sağlığın önemli ki bebekte sağlıklı gelebilsin