My12 Kızlar özel izmit kadın doğum ve çocuk sağlığı tıp merkezinde detaylı ultrason yaptıran var mı ücretini merak ediyorum ?
Kubrymn My12 ben devlette yaptıracağım canım 5 ocakda Derince de özeller de fiyatlar baya uçuklamış diye biliyorum
Elby My12 ya da Kocaeli üniversitesini tercih edebilirsin bence orda da ücret 250tl diğer özeller de iki katı
Esra449 My12 canim ben godiyorum o hastaneye demet boyaci var mukkkemmmel doktorr onda yaptirmistim gecen yil 500 tl di simdi ne kadar bilmiyorum arayip ogrene bilirsin
My12 Kubrymn hastaneye gidip ultrason bölümünden mi randevu alıyosun yoksa normal kadın doğum doktoruna randevu alıyosun
My12 Kubrymn bir de ben 21 haftadayım en geç 23 haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum randevu bulmam zor gibi geldi
Kubrymn My12 normal kadın doğuma randevu alıyorsun canım o seni yönlendiriyor ordan gün veriyorlar perinatoloji bölümünden ama baya sonraya gün veriyorlar ben 1 buçuk ay önce gitmiştim işte anca ocağın 5 ine randevu verdiler bende şuan 21. Haftadayım
Kubrymn My12 sen yine de al randevunu en erken güne kadın doğum için belki senin haftan yakın diye erkene gün verebilirler benim gittiğim zaman daha erkendi belki de detaylı için o yüzden uzun bi randevu günü verdiler onu da düşündüm şimdi