Berbaby 40günlüğü yarın kan alıcaklar topuk kanı aldıklarında troit yüksekliği cıktı bebeğimde uzamış sarılık var cok korkuyorum minnacık bebeğimde kanı nerden nasıl alıcaklar canı cok yanıcak yavrumun küçük bebekte kan aldıran anneler var mı :(
NaimeYilmaz Berbaby Tabii, sıkça kan alımı oldu. Topuktan ya da elin üstünden alıyorlar. Sakin kalırsanız o da daha az endişe duyacaktır. Önemli olan onların güvende hissetmesi. Böyle durumlarda şahsi duyguları 2.plana atmak gerekiyor. 🌺
Mammimammi Berbaby geçmiş olsun. Topugundan veya parmağından alacaklardır. Öyle bizimki gibi enjektörle tüple alınmıyor genellikle. İgne gibi bişey batırıp akan kanı alıyorlar. 2 oğlum var. Onlardan çok kan alındı. Hep böyle alındı. Hissetmediler bile. Zaten bebek hemşiresi alır. Hiç acımaz yavrunuzun canı. Endişelenmeyin.
Hemsiremom Berbaby ben çocuk acil hemşiresiyim korkulacak bi şey yok merak etmeyin bebeğiniz hiçbirini hatırlamayacak zaten önemli olan onun sağlığı.
iremby Berbaby topuk kanı da alındı elindende alındı tahlil icin malesef insanin cani yaniyor evladinin cani yandi mi heleki kucucuk diyorsun ama bende dayanamiyordum esim daha cok yapiyordu bende yaninda duruyordum ama pek bakamiyordum agladigim da oldu hatta ama saglik icin dirayetli olmaya çalışın.
Berbaby NaimeYilmaz cok teşekkür ederim kendimde cok korkarım iğneden alırkende cok ugrasırlar cünkü damarımı bulmak için canım baya yanar bebektede aynı işlem olacagını düşünüp stresten mahvolmuştum
gulsahgul26 Önemli olan bebeğinizin. Sağlığı kanı alan hemşireler zaten normal hemşire değil bebek hemşiresi oluyor bebekler için ayrı onlar alıyor öyle zor bi işlem uygulama değil
Berbaby gulsahgul26 iyi çok şükür cok teşekkür ederim kendimde cok korkarım iğneden alırkende cok ugrasırlar cünkü damarımı bulmak için canım baya yanar bebektede aynı işlem olacagını düşünüp stresten mahvolmuştum
Berbaby Mammimammi cok teşekkür ederim kendimde cok korkarım iğneden alırkende cok ugrasırlar cünkü damarımı bulmak için canım baya yanar bebektede aynı işlem olacagını düşünüp stresten mahvolmuştum