AlevY mmavi Çok teşekkür ederim🤗 bizde kararsız kalarak aldik ama bakalim zaman ne gösterecek 😊tek bebek gibi olmuyo arabası odası ana kucağı herseyi daha bir düşünerek almak gerekiyor🙈
mmavi AlevY evet gercekten oyle hersey ikiser tane olunca dusunup duruyoruz ana kucaginida elektirikli bakiyorum mesela manuel bakiyorum 3 ay kullanir diyorlar yer kaplamasi ayri masrafi ayri hic bilemedim😂
NefesDeniz mmavi Amin inşallah inşallah🌿 Evet çok doğru söylüyorsun iki can taşıyoruz sonuçta ve inanılmaz bir duygu bu çok şükür yaşatana..ama zorluklarıda çok tabi gerçekten asla kolay değilmiş Allah yardımcımız olsun
AlevY mmavi E bebekte baby plusun elektrikli olanı var 499 tl. Şubatta indirime girecek onu bekliyorum. İkinciyi de yine baby plus un manüel olan i var 119 tl ye onu alayim diyorum😂Esim ikisini elektrikli alalim diyor 6 ay kullanacaklari şeye o kadar para vermek istemiyorum😁 Kardeşimin bebeği 5 aylık ama kucağından kendini yere atıyor artik. Ama elektrikli de işimizi baya kolaylaştırır eminim 1 tane lazım gibi🤣
mmavi AlevY evet ya kesinlikle herkes rahat edersin diyor ama 6 icin iki tane alip para vermek istemiyorum zaten atacak kendini dediginiz gibi sonra yine yeni esyalar almamiz gerekecek😆
baby3_ mmavi bende düşünmüyorum şuan 2 tane beşik aldık . Zaten yanımızda kalcak birini kendi tarafıma birini eşimin tarafına koycam nasipse . 30 haftayı bitirdik
mmavi baby3_ saglikla alin kucaginiza onu bende dusunmustum ama alan cok daraliyor diye vazgectim sonradan ama hala daha iyi bir besik fikrim yok tabi😆
baby3_ mmavi amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. İkea aldım ben asansörlü 2 kademeli hatta 2,5 yaşına kadar kullanılıyor . Hatta dolaptan aldım ikinci el güzelce boyattım. Sonra nasipse oda yapınca monteserie istiyorum
mmavi baby3_ ayni konuda esimle cok kararsiz kaldik oyle alip boyatalim 2.5 sene sonra mi yapalim yoksa bastan montessoriyi yapip rahat mi edelm diye sonra besikten montessoriye donduk
AlevY 22_07_18 Ebatları da oldukça iyi Inşallah kullandıkça da memnun kalırız. Istanbuldaysaniz pendik te erol mobilya diye bir mobilyacı var. Çok fazla bebek odası var. Takım 3050 tl di. Tabi biz aynı beşikten 1 tane daha ilave ettirdik 1200 civarı bir fiyata 😊ama fiyatlar uygun tavsiye ederim
Mrb002 AlevY erol mobilya nasil peki ben netten yorumlarına baktiginda pek memnun kalani göremedim acikcasi emin olamadım o yuzden
mmavi baby3_ ilk 6 ay bizle yatacaklar diye planladim sonrasinda besikte alsam park yataga cevirmezsem hafif hafif ayaklanip donecek gibi oldugundan ayni seye gelir dusunuyorum
AlevY Mrb002 Bende google da yorumlara baktim o şekilde gittim. En çok şikayet satıcıların asik suratli olmasi ve 1 tl bile indirim yapılmaması. Gercekten oyle 1 kişi ilgilendi bizimle ama ciddi alıcı olduğumuz için baya ilgili davrandı problem yaşamadık. Indirim konusunda gerçekten oyle. 6073 tl ise o 3 tl yi bile indirmiyorlar bir mağazadan kıyafet alır gibi. Ama ürünleri güzel ve çeşit cok. Birde mesela ben internetten bakarak gittim bebek odası takimlarina. 3050 tl ye cok guzel bir bebek odası aldik. Mobilya beşik içine yatağı da ordan aldim piyasaya gore uygundu. Uyku setini de ordan aldim. Uyku seti de 200 e de var 500 e de bütçeye kalmis tamamen. Benim ikiz bebek olduğu için ilave beşik ilave yatak 2 uyku seti vs. Hepsi 6000 tuttu. Başka yerlerde araştırdığımda cok daha fazla tutuyordu maalesef 😑 Birde 40 günde ortalama gelir ama daha erken de gelebilir dediler. Geçen hafta ici arayıp önümüzdeki persembe gelecegini haber verdiler. Sistemli çalışmaları cok guzel ve oyle 40 gunu falan bulmadi getirmeleri ortalama 3 hafta. Persembe gelecek kurulduktan sonra atarim fotograf buraya😊
AlevY Mrb002 Yanlış aktarmiyim 😃Bebek odası (2 beşik şifonyer ve dolap) , 2 Uyku seti, 2 yatak, 1 tavan lambası hepsi 6000 tuttu😊 Bizde esim biraz pahali uyku seti beğendiği icin bu kadar tuttu. 5500 civarı da tutabilirdi😑
Mrb002 AlevY anladim.. ben istanbulda degilim gidip gorme sansim yok netten de oyle gorunce vazgecmistim ama suan yine kararsiz kaldim 😁
AlevY Bende gormeden alma taraftarı değilim 😁birebir aynı urun mağazada olmasa da diger ürünleri görmem lâzımdı 😊 ama dediğim gibi fiyat diğer yerlere gore uygundu 😊