Mrvee1 Pazartesi günü 5+0 olacagim kızlar. 6.haftayi bekleyecektim ama merak ediyorum 5.haftada gitsem duyabiliriz miyiz acaba
Yaagmurr Mrvee1 ben ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı kalp atışları oluşmuş ama çok küçük şuan duyamayız dedi ve 8. haftada çağırdı tekrar
Bseda Mrvee1 6. Haftadan sonra duyuluyor. Benim doktorum 6+2 olmasına rağmen dinlemek istemedi olması gereken buymuş bebek için iyi değilmiş erkenden dinlemek. Ama ekrandan gözüküyordu attığı zaten o yüzden gerek görmedim illa duymaya.
Bsraao Mrvee1 ben 5+5de duydum canım 🤭 üstelik geç döllenme olmuştu doktorum kalp atışını dinlettiginde bebeğim 41 gunluktu ama ben ulturason aleti çok iyi olan bı doktora gittim devlette ilk gebeligimde 8 haftada duymuştum. Aletleri çok eski malesef
elcindefne Haftada duyanlar da oluyor henüz duymayanlar da ama geç döllenmedir falan duymazsınız boş yere moraliniz bozulur. Ben de 5+5’im sabırla bekliyorum. Çok korkuyorum
Mrvee1 elcindefne benum yumurtlama tam adet döngüsünün ortasında oldu aslında canım. Inşallah duyarız en kısa zamanda
Svcnbydmr Haftada kalp atışı var ama duyulmaz dedi Dr um 6. Haftada duyduk cihaz fark ediyor devlette 8den önce duyamiyolar
Serapnur Ben bugün duydum şükürler olsun canım çok güzel bi duygu 7+4 de duyduk 🤲🏻😊 7. Haftadan sonra kesin duyarsın bence 🙏🏻
rafadanyumurta Mrvee1 8haftalıkken duyamadım. 9u geçe duydum.istersen acele etme canm birazcık daha bekle ola ki duyulmazsa gidip gelmek zorunda kalma malum hastalık var. Hamileyken covid çok zor geçiyor. Ben geçirdim çok zordu
bebegim42_ Mrvee1 ben 6.haftada gittin alttan muayene ile çok az duydu ben duyamadım fazla haftaya tekrar çağırdı
47zeynep47 Mrvee1 ben 6.haftada gitmiştim muayeneye lekem.geldi diye çok şükür kalp atışını o zaman duyduk😍