Eliffk Bugün renklerine göre ayırdım etiketleri kestim yıkanmaya yerleştirmeye hazırlar işte en sevdiğim en zevkli kısımlardan birisi 😍😍 sizde son durum ne 34 weeksler 💃🏻
Ecem1818 Eliffk ben 28 den sonra yaptım yavaş yavaş hepsi hazır bavulumda ped çarşaj çamaşır havlu vs pijama hepsi duruyor en üste bebeğinkileri koyup gitcem nasipse 33 deyim
berus Eliffk ben ne olur ne olmaz diye 29 da herseyi yıkayıp dolabını bavulu hazırladım ufak tefek bavul eksikligimi de 31 de tamamladım.. simdi iyi ki diyorum erken doğum riskim var
sagsbry Eliffk aslında ben de sizin gibi 34 te falan yıkayıp ütüleyip yerleştirmek çantayı hazırlamak istiyordum ama arkadaşlarım çok geç kaldığımı bir an önce hazırlamam gerektiğini falan söylediler.. Bian korktum 32 haftalığım bende.. Yarın başlıycam yıkamaya bakalım 🤗kolay gelsin bu arada 🌿
Eliffk Mom046 ooo hızlısınız 😍 aslında bende 30 dan beri sabırsızdım mobilya takımının gelmesi 2 hafta sonrayı bulacağı için yıkayıp hemen dizemeyeceğim için moralim bozuldu biraz sarkıttım artık başliyim dedim ne olur ne olmaz 🤷🏻♀️
Mom046 Eliffk Gittikçe sırt ağrılarım halsizliklerim çoğaldı 30 dan sonra ağır ağır yıkama ütülemeye başladım bebeğinki tamam kendi eksiklerimden bi kaç parça kaldı onlarıda halledersek tamamdır Allahın izniyle😇
1cansu Bende herseyini hazirladim.Yikama ütüleme hastane çantası falan ama çok kilo aldim ve sırtım ağrıyor,bacaklarımda cok sis ve oturduğum yerden kalkarken sanki dizlerimi kesiyorlar 😔 cok agir geçirdim hep şikayet halindeydim,artik yoruldum ya
Svcnbydmr Eliffk benimde 32+4 yıkadım kuruttum hurcladim odası gelince ütüleyip yerleştiricem sırf çantasını yapmak için yıkadım herşeyini 🥰
Rmeysa_1661 Eliffk bende hazırladım bebişi bi popişine bez alıcam bide kendime bir kaç parça birşey hazırda bekliyoruz 🤭
asenatrk Eliffk Ay sizin böyle yazdığınızı görünce heyecanlandım bende nedense🙈🙈 ben daha 28 haftadayım 30 olsam rahatlasam diyorum çok hevesliyim çünkü bende etiketleri falan çoktaan söktüm🤣 sadece yıkanıp ütülenicek hastane çantası hazırlamak istiyorum artık🙈 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Aysesimsek3535 34 bitti benimde yikanip utulendi yavastan dolduruyorum cantayi aklima geldikce koyuyorum esyalardan
Mevaninannesi21 Eliffk bizde 34+1 iz 🥰 geçen hafta yıkayıp ütüledim ve dolabını hazırladım şükür. Sadece hastane çantasını hazırlamak kaldı tabi bez ıslak mendil falan daha almadım😊 doğum günün ne zaman benim uygulama 11 gösteriyor doktor 14 Şubat dedi de🤭
sagsbry 1cansu bende 32+1 13 kilo 🥺 ya öyle sürekli yemek yiyen de Bi insan değilim ama oturunca Bi güzel yiyorum sanırım ondan 😪
1cansu sagsbry ben normalde kafama takarım da su surecte saglikli olmak icin yemege önem verilmeli bence yani ben kilo aldim belki ama tüm değerlerim suan iyi ondan önce cok kötüydü