Gulsenkaya4174 16+2 haftalık hamileyim bebeğimin kalbinde parlaklık midesi de büyük çıktı doktor anlamsız bişey olabilir kendiliğinden bile geçebilir dedi 1 ay sonra renkli doppler de belli olucak herşey başına gelenler yardımcı olabilirmi rica etsem?
Hamileyimasy Gulsenkaya4174 bizimde kalbibde var parlaklık geçen hafta detaylida öğrendim diğer ölçümler normal geçebilir dedi çok önemli değil dedi ama yine de cok taktım
Seher112 Gulsenkaya4174 banada o haftalarda doktorum midesi büyük dedi 20+1 de detaylıda normal çıktı şükür
Gulsenkaya4174 MaysaBade 2 li test sonucun çok iyi hiç bir sıkıntı yok dedi ama kalbinde parlaklık var midesi de büyük dedi şuan korkmana panik yapmana gerek yok kendiliğinden gelip geçebilen şeylerden de olabilir dedi renkli doppler için Kadıköyde özel bir yet önerdi onlar anlar dedi bakalım onu bekliyorum
MaysaBade Gulsenkaya4174 anladım, kalbinizi ferah tutun dert etmeyin ikili testler zaten yüzde yüz sonuç vermiyor. Sağlıkla gelsin minik 🌸🐣
Gulsenkaya4174 Hamileyimasy ben kalbine çok takmadım açıkçası çünkü kendiliğinden geçiyor doğumdan sonraa falan midesinin büyük olmasına canım sıkıldı o neden oldu hiç bilmiyorum 🤷♂️
Seher112 Gulsenkaya4174 ederim canım etmez olurmuyum hiç kalbini ferah tut dua et bol bol elini karnına koy oku ☺️