Havvanr68 Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı doktorum kesemin 8 haftalık ama bebeğimin 6 haftalık olarak göründüğünü söyledi ve hiç bi şekilde kalp atımı yok canlılık yok dedi bu durumu yaşayan var mı lütfen bi yazın bu kaçıncı post açışım kimse görmüyor 😢
babyberry Havvanr68 burda nasıl mucizeler var bir bilseniz. Doktorlar her ihtimali söylüyor ama inşallah bebeğiniz sizinledir. Benim kalp durması sonucu bir kaybım var dünyam başıma yıkılmıştı ama şimdi yeniden hamileyim en kötüsü bile bazen daha hayırlıdır belki ama inşallh sizinki okuduğumuz mucizeler gibi olur
Rkn050920 Havvanr68 hiç üzülme derim hakkımız da en hayırlısını bilen Rabbim den başka kimse bilemez mucizeleri yaratan Allah ve dua et bekle derim inşallah güzel haberler alırsın… 💗
tugbacelebii Canıl rabbimden ne gelrse hayorlısı gelir hakkında hayırlısı olsun bakalım belki bebek yakalar keseyi inşallah
Havvanr68 tugbacelebii aminn inşallah bebeğin kalbi atsa bi şekilde gelişip yakalayacaktır inşallah ama kalbi atmaması canlı olmaması aşırı üzülüyorum 😢 eğer haftaya da kalp atışı göremezsek kürtaj dedi
Havvanr68 babyberry inşallah benimde bi mucizem olur zaten hamile kalmamda mucizeydi 3 ay adet görmeden hamile oldugumu ögrendim polikistik over sıkıntısı yaşarken kendiliğinden kaldım inşallah bebeğimde canlanır Allahım hayırlısını versin 😢🤲🏻
babyberry Havvanr68 benim de kaybettiğim bebeğim tedavi ile olmuştu bu bebeğim kendiliğinden sürpriz bir şekilde geldi ve doktorum sağlıklı değildi dedi ilk bebeğime öncelikle sağlıklı olmasını dileyin. Sizi de öyle iyi anlıyorum ki şu an benim gebeliğimde riskli kanamalarım oluyor ama her şeyden önce en hayırlısı
Havvanr68 babyberry Allahım hepimize yardımcı olsun gerçekten çok zor şeyler Allahım düşmanımın başına vermesin
Havvanr68 Rkn050920 kesinlikle herşeyi veren Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin ama işte insan üzülmekten aglamaktan stres yapmakdan kendini alı koyamıyor