GozdeDeniz Sevgi1907 valla bana 5000 dediler %10 indirimle 4500 olur dediler burada okuyorum ki herkese 4000 civarı demişler bana neden öyle dediler anlamadım en son Aralık ayında sormuştum 3200 demişlerdi şimdi nasıl oluyor da 5000 diyorlar anlamış değilim
Sevgi1907 BurcuEfAy aaa zammi gelmis ben en son 2 hafta önce gittigimde hala ayniydi degismis demekki bu arada doktorumuzda ayniymis 🤭🤭
Sevgi1907 GozdeDeniz canim bende ocagin 5i gibi gittim sordum banada 3000 demislerdi muayne ucretimde 125 tlydi ama zam gelmis muayne ucreti 170 tl olmus dogum ucreti normal dogum 3500 sezeryan 3750 olmus size fazla demisler 🤔
GozdeDeniz BurcuEfAy ben sorduğum da bana 5000 dediler sezeryan aynı doktora gidiyoruz ama sanırım merkeze devam edicem… Birde ikinci veya üçüncü sezeryan da ücret farklı mı oluyor..?
Elifdikel GozdeDeniz medicalde ikinci sezeryan daha pahali ama yüzyılı bilemicem 4500 dedi Medical ikinci sezeryana ama geçen sene fiyatiymis bu sene değişebilimis
GozdeDeniz Sinemdmrcoglu sibel mutlu ya gidiyordum canım ama ücret konusundan dolayı merkeze devam edicem sanırım.. Herkese 4000 derken bana sezeryan ücretini 5000 dediler..
Sevgi1907 GozdeDeniz canim bende sibel mutluya gidiyorum ama ben arar sorarim birazdan tekrardan dogum ucretlerini
GozdeDeniz Elifdikel ama ne alaka ki yaa ikinci üçüncü sezeryan olunca fiyat farkı mı koyuyorlar ilk defa duydum bunu yaa
GozdeDeniz Sevgi1907 canım benim 3 ncü sezeryan olucak… İlk Aralık ayında sormuştum 3200 demişlerdi geçen hafta sordum kaçıncı sezeryan diye sordular 3 ncü dedim 5000 dediler %10 indirimle 4500 olur dediler anlamadım 3 ncü sezeryan da ücret farklı mı oluyor onu anlamadım
3Mucizem GozdeDeniz benimde 3.sezarywn bana da aynı şeyleri söylediler, çok aşırı zam yapmışlar 33.haftamdan sonra yeni hastane doktor arayışına girdim maalesef devlete bile gidebilirim o derece pahalı heryer 🤦♀️
GozdeDeniz Elifdikel tamam öyle de ama çok saçma değil mi diğer hastahane de sormuyorlar da burası neden öyle anlamadım
Mira61 Kizlar bnde darica hospitale gidiyodum 88 tl veriyorm muayne ucretine ama hic memnun degilim devletten beter yaa yuzyila gecmeyi dusunuyorm iyimi sizce
Sevgi1907 GozdeDeniz ben aradim sordum canim öyle değil normal fiyatlar nasilsa oyle dedi aksi fiyat talep edemezler yasal olarak dedi
GozdeDeniz Sevgi1907 iyide bana neden öyle dediler o zaman özellikle sorduk eşimle geçen ay 3200 demiştiniz diye oradaki Bayan dedii o 1 ve 2 nci sezeryan fiyatı için demiştiriz dedi ilk 5000 dedi %10 indirimle 4500 olur dedi işte sizee de öyle demişler anlamadım gerçekten
Sevgi1907 GozdeDeniz bende anlamadım canim bende tedirgin oldum hani bi oyle bi boyle herkese farkli konusuyolar herhalde diye hatta hasta yatis birimine bagladilar direk oyle dedi
GozdeDeniz Sevgi1907 valla kuzum bizde oraya sormuştuk zaten şimdi eşimde diyor benn seni daha oraya götürmem güvenemem daha diyor 🤷
GozdeDeniz Sevgi1907 doktorumdan da çok memnundum oysa ki Merkez hastanesine Cihangir hocaya gidelim diyor bakalım hayırlısı olsun artık
Sevgi1907 GozdeDeniz evet bende cok memnunum doktorumdan ne bilim öyle olunca sordumda ama ne bilim degistirmeyelim diyo esim ama bakalim