Hicran52 EsraTurna odalar iki kişilik derken iki bayan mı oluyo içerde eşimizin girme şansı yok yani dimi
EsraTurna Hicran52 allah yardımcınız olsun inşallah bende normal olacaktı. 24 saat sancı çektikten sonra sezeryan oldum
Sevgi1907 GozdeDeniz evet bende cok memnunum doktorumdan sormadan herseyi net bi sekilde cvpliyo bende basindan beri ondayim suan 31+2 haftalık olduk cok şükür 🙏 🙏
GozdeDeniz Sevgi1907 ooo maşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah kuzunu 😊 cinsiyet neydi acaba
Sevgi1907 GozdeDeniz tesekkur ederim erkek ilk 12+4 haftalikken tahminde bulundu degismedi az kaldi ama bende bitiyorum 🤭🤭 siz kac haftaliksiniz
GozdeDeniz Sevgi1907 benim daha var canım yaa 21 haftalık şuan 12 haftasında banada erkeğe benziyor demişti ayın 15 nde gitmiştim erkek dedi ocak 19 nda gidicem tekrar detaylı ultrason isteyecektir büyük ihtimalle siz nerde yaptırdınız acaba
Sevgi1907 GozdeDeniz ben yuzyilda yaptirdim canim detayli ultrasonuda 500 tl istiyo ama verdiğin paraya degiyo sende yarilamisin yolu maşallah
Sevgi1907 GozdeDeniz amin inşallah bizimde ayin 12sinde randevumuz var ilk nstmize baglancaz artik bakalim hayirlisi olsun hakkımızda
Merve_efe54 Kizlar merkez hastanesine gidiyorum pelin sana giden varmi acaba yada nasil oldugunu duyan varmi
Hicran52 Merve_efe54 benim Bi arkadaşım ona gitmişti çok sinirli diyodu cihangire geçmişti o da o yüzden