Hicran52 Gebze merkezde doğum yapan var mı pandemi döneminde, süreç nasıl oluyor, eşimiz odaya alınıyor mu merak ediyorum Lütfen yapan varsa yazsın 🤗
GozdeDeniz Hicran52 merkez hastanesini diyorsun sanırım özel olduğu için alınır diye biliyorum bende yüzyıla gidiyorum
Sevgi1907 Hicran52 onunla alakali bir bilgim yok gebze yuzyil hastanesine gidiyorum daha dogurmadim ama yuzyilda dogurmayi dusunuyorum en sordugumda aliniyo demislerdi
zeyno_gr Hicran52 Ben ilk doğumumu 2019 da merkez de yaptım doktorumdan da ebelerdende memnun kaldım doğum başlayana kadar normalde odaya inmek yasak takipte olmak gerektiğinden benim ki uzun sürmüştü doktorumun müsadesiyle odama bi kaç kere gittim gece olunca mecbur artık dogumhaneye aldılar sabahına suyum gelip dogum yaptım zaten dogumhaneye kimseyi almıyolar dogumhane oda oda başka bayanlarda oldugu için yasak Cuma gününe kadar bebiş gelmezse Cıma günü yine yatış orda yapacağım inşallah ☺️ Pandemi döneminde nasıl bilmiyorum o zaman annemle eşim yanımda refakatçi olarak kalmıştı gelen giden olmuştu ama şu an yasak heralde refakatçide bi kişi kalabiliyo diye biliyorum
Hicran52 GozdeDeniz teşekkür ederim aslında bende yüzyıla girmiştim ilk başta doğum ücreti çok geldiği için merkeze geçiş yaptım
Merve-baydar İlk doğumumda gitmiştim merkeze şimdi yüzyıla gidiyorum pandemi dolayısıyla çok kalabalık olur diye yüzyıl hastanesine geçtim
Hicran52 Merve-baydar ilk doğumunuzda muamele nasıldı benim ilk hamileliğim yalnız kalmaktan çok korkuyorum doğumhaneye gidene kadar
GozdeDeniz Merve-baydar hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende yüzyıla geçtim ilk merkeze gidiyordum bende
GozdeDeniz Hicran52 vallaa canım bende ilk merkeze gitmiştim ama sonradan yüzyıla gittim merkezde doğum ücretleri ne kadar acaba ki bilginiz varmı
Merve-baydar Ben suyum gelerek gitmiştim odada eşin yanında oluyor ama ben doğumhaneye de erken girdim daha da odaya çıkarmadılar ondan sonra doktordan memnundum ama ebelerinden memnun kalmadım aşırı ilgisizdi bana denk gelen neredeyse kendim doğuracaktım yani hiç bakmadılar ama başka ebede varmış onu iyi diyolardı şans meselesi
Merve-baydar GozdeDeniz 3 bin diye duydum ama konuşmadık daha 3 yaşında kızım var eşimle hastaneye gidemiyorum kızıma o bakıyor kendim de sormadım açıkcası
Hicran52 GozdeDeniz ben sordum normal doğum 2500 sezaryen 3000 di ama ocaktan sonra zam gelir mi bilmiyorum bir ay önce sordum haftaya tekrar gidicem
GozdeDeniz Merve-baydar sibel hanıma gidiyorum bende oda çok iyi bir doktor seher hanımı da sonradan öğrendim çok iyi olduğunu ama ona sıra alamadık çok yoğundu
Seda22 Merve-baydar bende ayın 19una randevu aldım seher hanımdan ilk randevum merak ediyorum bakalım nasil :) Normal doğum yanlısıymıs sanırım.
GozdeDeniz Merve-baydar hmm geçenlerde yüzyıla sormuştum sezeryan 3200 demişlerdi yılbaşından sonra ne olacak bilmiyorum
Merve-baydar GozdeDeniz aynen aşırı yoğun oluyor bende ilk sıra alırken baya bekledim çok övdüler övdükleri kadar varmış sibel hanımı çok duymadım ben
GozdeDeniz Merve-baydar valla ben öylesine randevu almıştım memnun kalınca da bırakmak istemedim ama seher hanım da aklımda kalmadı değil 5 aylık oldum şimdi doktor değiştirmek de istemiyorum
GozdeDeniz Merve-baydar mecbur öyle yapıcam zaten sezeryan olucak benim ilki öyle olmuştu çünkü açıkcası korkularım da yok değil hala korkuyorum 🙄
GozdeDeniz Hicran52 gelir canım kesin bende ikğ hafta önce yüzyıla sormuştum ama yılbaşından sonra zam gelecek 500 ile 1000 arası tahmin olarak demişti… Bu arada Ordu lusun sanırım bende Orduluyum 😊