Faddi54 Mayıs anneleri bir görelim 😍 ilk önce mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum bütün annelerimize sağlıkla bir şekilde doğum nasip etsin Allah’ım 💝💝💝
[silindi] Faddi54 Amin canım hepimize Bn ilkini 6 ayda hissettim ikiniciyi 3 ayda 17 haftada yız tepikliyo resmen 😄
Mervensn1 Faddi54 19+2 yiz amiiiin hepimize inşallah🙏🌸ben sanki hissediyprum ya anneme anlattım hissettiğin bebek hareketi dedi o zaman farklılaşmaya başladı bende😂
momof3 Faddi54 ilkinde 19. Haftada hissetmiştim.İkincide 14. Haftada,çok zayıf olduğumdan sanırım 🙂 bakalım bunu ne zaman hissedeceğim
Dilana-24 Faddi54 bende 16. Haftamda hissetmeye başladım ☺️Böyle pıt pıt hareket ediyor sanki ☺️☺️☺️ Cinsiyetimizi öğrendik oğlum olacak özellikle çikolata tarzı şeyler yersem daha fazla hissediyorum hareketlerini ve benimde ilk hamileliğim 👼
Danlacan Dilana-24 benimde aynı 16. Haftada hissetmiştim ilk minik minik kıpırtılar 🤩 arada yine etsin diye bende çikolata yöntemi kullanıyorum haha 😅 ama en çok gece yatınca hissediyorum şimdiden uyuma hazır ol mesajı veriyor herlde 😍😂
aysutemiz bende 16 haftamda hissettim. çok güzel birsey suna.18+5 deyiz yer değiştirmesini ve donmesini hissediyorum tekmeler çok çok arada sırada oluyor 😁
Dilana-24 Danlacan çok güzel bir hiss ben şimdiden konuşuyorum göbüşümü seviyorum hisseder oğluşum belki 🥰👼
Alara005 Ben bir hissediyorum bir hissetmiyorum cok garip bazen sanki böyle kimildiyor bazen hiçbir şey yok normal mi 18 haftam
ZehraS Faddi54 ilk hamileliyimde 21 22 haftada tekmelerını hıssetdım bebeyımın ıkıncı gebelıkde 19 da hıssetdım .Ikıncı gebelıkde karın daha gevşek oldugundan daha erken hıssedılıyormus .