Minikmucizemm1133 Kızlar 13 haftalık gebeyim özele gitsem bebegin cinsiyetini öğrenebilirim sizler bebislerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz 🤩
82oykunisa82 Minikmucizemm1133 devlet hastanesi söylemiyor kolay kolay ben özele gittim 12. Haftada kıza benziyor dedi büyük ihtimal kız dedi 16. Haftamda kesinleşti çok merak ediyorsan bence özele git derim :)
Ferahfezaaa Minikmucizemm1133 kesin olarak değil de tahmin olarak söylerler yerinizde olsam 16 . Haftayı beklerim
aeh Minikmucizemm1133 11+6 da kız gibi dedi 16 da keaşn kız dedi. Bebbeğin pozisyonu uugunsa tahminde bulunur 🌸
misraerol 12+4 te tahminde bulundu kız diye özelde bugunde 14+3 teyim devlette netleşti kız oldugu ❤️👼🏻
nur71 Ben cinsiyet diye ozele gittim 13 haftalikken erken dedi 10 gun sonraya atınca tahmini erkek dedi 2 hafta sonraya atınca dun kiz dedi direk haftaya netleşcek 16+5im
Minikmucizemm1133 82oykunisa82 ay masallah rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin bende özele gidiyorum hep ama bebek göstermez diye 1 hafta daha erteledim ama en iyisi pazartesi gidim😂🙂
BusraTK Ben de özele gidiyorum 12+5 iken sordum tahmininiz var mı diye kalça yapısına göre kız Dedi ve kalça yapısı genellikle %80 cinsiyeti tutar dedi. Şimdi 14 haftayız tekrar gitmedik ama özelde az çok Bir tahminde bulunuyorlar.
Senaaa1 Valla bende özele gdyorum bebek bacağını açmazsa özelde olsa bilinmiyor 20.haftama giricem daha net bişey bilmiyorum inan 🤷♀️ Senin şansına kalmış artk oda ☺️