38Seher Kızlar 28+0 hafta lik hamileyim bugün kontrole gittim kan değerlerimdeki PLT devamlı düşmüş hematolojiye yönlendirdi doktorumuz Başına böyle bi sıkıntı gelen var mı neler yaptınız yükseltmek için lütfen yardımcı olun çok karıştı kafamm😔
Sen1meleksin 38Seher benim sürekli düşüşe geçmiş 32 olduk biz iki haftaya gidecem doktora kan testi yapcam düşüyorsa hala bakacaz dedi
38Seher Sen1meleksin benimki bugün ki sonuçta 86 ya düşmüş yaa sizin doktorunuz ne dedi peki Sizinki kaça düştü bu arada
tontirikkannesii 38Seher benim de düşük çıktı ne yazık ki beni de hematolojiye yönlendirdi ama henüz gitmedim
Beyzabuglem 38Seher bende 27 haftalikken PLT degerim 100 düştü coraspin kan sulandırıcı dusuruyo dedi doktor onu kesti oksapar iğne başladı 29 haftada 118 çıkmıştı bu tarz ilaç kullanıyorsanız dusruyo
38Seher Beyzabuglem yok canım o tarz ilaç kullanmıyorum ben bakalım pazartesi fakülteye gideceğiz ne diyecekler
Mart2021annesi Beyzabuglem malesef benımde düşmeye başladı 27 haftalığım bugun 103 düşmüş ıkıncı gebelıgım ılkındede bu sıkıntıyı yaşamıstım gene basıma geldı😩😩
38Seher Mart2021annesi ilk gebeliginizde peki erken doğum gibi bi sıkıntı filan oldu mu benim bugün tekrar kontrol vardı hematolojiye gittim 73 e düşmüş 😔