Helinksc Evettt arkadaslar 6. Haftaya girdik ve tavuk görünce ve kokusu gelince mide bulantımın gelmesi🤰🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Aslihanilhan Helinksc ay bende de öyleydi hele et kokusu . Buzluğu açamıyodum . Ama yavaş yavaş geçiyo zamanla merak etmeyin. Dün ilk defa et yiyebildim 18 haftalığım :)
01Yasemin Helinksc 11 haftalık hamileyim resmen mutfaktan tiksindim cam bardaktan hiçbir şekilde birşey icemiyorum
Helinksc Ysmnbdl siz kac haftalıksınız. Off yaa cok severdim aslında bianda olduu🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Nasıl gecicekm ya
Ysmnbdl Helinksc ben şuan 8 hafta 2 günlük oldum. İlk 4 hafta hiçbişe hissetmemiştim bulantım falan da olmadı ama 6. Haftada sadece tavuktan tiksindim görmek bile istemiyorum midem bulanıyo onun haricinde başka şeylere hassasiyet olmadı şükür
Bsrablk Evet bende 4 haftalığa kadar hiçbirşey hissetmedim 5. Haftadan itibaren tüm kokulara hassasiyet başladı şuan 6 haftalığız sürekli istifra ediyorum ne zamana kadar sürer 12. Haftada kesiliyormu
Esracnrr27 Ben de 27.haftadayım tavuk, köfte salatalık ve beyaz peynirden tiksindim hiç yiyemedim. Çok normal. İlk 3 ayda bunları her yediğimde kusmuştum
Brcccc Helinksc bende de durum aynıydı nefret ettim tavuk ve buna benzer herşeyden çok kötü birşey koku hassasiyeti