Merveersoy Drkydrya 32.haftaya girdim 2 gün önce kıyafetlerini yıkadım yarında ütüleyip kızımın çantasını hazırlamayı düşünüyorum kendi çantam icin eksiklerim var en kısa zamanda da onları tamamlayıp hazirlicam 😊
Drkydrya HalimeAhmedova bende 34.haftaya giriyorum normalde kendim ebeyim biliyorum ama çantada beklerken kırışıcak kıyafetleri diye 😊
Elvanozerr16 33 haftada kıyafetlerini yikadim utuledim hazırladım agirlasmadan çıksın aradan istedim😊❤
Keliree Drkydrya 36+4 Düm 2 gün önce yaptım çok yoruldum erken yapsaydım keşke dedim tadını çıkararak erken yapmaktan zarar gelmez yapın biran önce
Belcel Keliree Kızlar 32 haftadayım doğumun 7 ayın 15 havalar çok sıcak olacak onun için hastane cikisi uzun kolumu yoksa kısa kollumu alim
Gozdealpu Ben şu an 29 haftalığım. Bayram sonrası evi taşıdıktan sonra hazırlayacağım. 35. Haftayı bulur sanırım
Keliree Belcel sezeryan olursa eğer çıkınca üşüme geldiğini söylüyorlar.bence kısa kollu almak yanına bir tane uzun kollu sabahlık veya ince bir hırka almak daha mantıklı yoksa uzun kollu bunaltabilir.benim de haziran da kısa kollu koydum hepsini bi tane uzun kollu sabahlık koydum bunalırsam da çıkarırım
bilges Drkydrya 32 haftama giricem herşeyi ütüledim çok az eksıgım kaldı ama hazırladıklarımı çantaya yerleştirdim😊😊
Drkydrya Deniz_destan_can 3 tane hastane çıkışı, 2 tane battaniye, ıslak mendil yada altını silmek için pamuklar var onlardan,emzik ,30cclik biberon,bebek bezi,ağız mendili