Selinn27 Kızlar herkese iyi seneler şimdiden,14+4 haftalık olduk oğlumla kalçamda bir ağrı popomda yürürken sanki baskı gibi sizde de oluyor mu normal mi yardımcı olur musunuzz 🙏
uykusuz1parol Selinn27 Ağrı bende de oluyor sol kalçamda oluyor hep özellikle yürürken bazen bi anda bicak saplanir gibi bi agri oluyor benimde 13+2 tam bilmiyorum ama burda çok okudum bel ağrısı felan.Benimde şu son haftamda olmaya başladi
Aysn0232 Selinn27 bende 14 +4 üm vee kalçam yerinden çıkmış gibi otururken kalkarken çok ağrım oluyor galiba normal öyle olan baya duydum
Kubraa-94 Selinn27 benim de çok kötü ağrıyordu Doktorum magnezyum ilacı yazdı ve çok şükür geçti magnezyum eksikliğinden ağrıyor muş
uykusuz1parol Gerçi ben 4 5 sene once balkondan düşmüştüm omurgam zarar görmüş demişti doktor o zaman hamilelikte sıkıntı olur sana diye ama bendeki agri o mudur farkli midir bilemiyorum
Masmy Benmde ilk hamileliğimdede sol kalçam ağrıyodu ikimci hamileliğimdede ağrıdı vitamin eksikliğinden magnezyum alırsan kısa sürede geçer doktoruna danı yazsın canm