Lale78 aynısını yaşadım. Hafif kanamalaeım başladı, 5+5 te kesem boştu acile gitmiştim. Acildeki doktor ya boş gebelik ya geriden gebelik dedi 2 gün sonra kendi sokyoruma gitti yolk kesesi var bebeği göremedim ama kanama kuşkulu dedi doktorun odasından çıktım hafif kanamam geldi bayıldım. Hemen detaylı ult. Yolladı. Detaylıda bebek var kalp atışı yok dedi doktoruma çıktım ölü gebelik, kürtaj gece kanaman artar ben olmam dedi. Kabul etmeyip başka hast. Gittim, şuan 7+3 haftalık kalbimiz atıyor. Hiç ağlamadım biliyor musun ? Hep dua ettim, 6 haftadan 7 haftalığa kadar yattığım yerden kalkmadım. Progestan kullandım. Kanamam azaldı stresten kanaman artar yapma bunu. Dua et, sabret. Bundan önce bir düşük geçirdim bende o zaman devamlı ağladım düşük yapacaksın dediğindex yattım ağladım, kalktım ağladım iş yerinde düşük yaptım. Put gibiydim, ruh gibi geziyordum. Dolyorum bana dedi ki, Allah hayırsız olacak evladı anne kaenınsan men edermiş dedi, bir hastalığı varsa vücut onu atar demiş. burada bir annenin paylaiımını okumuştum, bebeği doğmuş , bebeği yatağında safece 1 gece yatabilmiş ve ölmüş. Allah tan hayırlısını iste. Ben çok pişman oldum, bu hamileliğimde de riskim vardıx dua ettimz sabrettim, endişe ettim elbette, anneyim sonuçta, bana göre annelik, hamile kaldığını öğrendiğin an başlar doğmuş doğmamış değil. Ama bir gün ağlamadım. Sende ağlama lütfen. Sabret.