AselinAnnesii Selamin aleykum annişler dün dogum yaptim erken dogum bebegim biraz icerde riske girdigi için dogum yapmak zorunda kaldim bebegim suan kuvezde süt sagimi icin pompa aldim ama gelmiyo bir türlü yardımcı olabilecek varmi 😳
HanifeOkutan AselinAnnesii canım sütün olduğuna emin ol💕 banyo yapamazsın belki ama göğüslerini sıcak tut havlu ile sıcak çorba şerbet ve hurma yersen süt yapabilir Dereotu vs çok iyi süt yapar iki gündür ben de sağıyorum yavaş yavaş arttırdım ama şuan göğüslerim havlu ile sarılı sıcak tutuyorum sütün olması için bir şeyler yaparsan yansır sana💕
Faziletttt Hastanenin sağım yerleri var cnm orda dene. İstersen Allah'ım biran önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
AselinAnnesii Faziletttt evde denedim olmadi muhtemelen öyle yapacagim inşallah tez zamanda toparlanir kuzumm 🙏🙏
RRR Bende ilk kez görümcemin doktorundan duymustum ısırgan çayı çok süt yapıyormus görümcemin sütü gelmemişti iki bardak içti akşama sütü geldi ama orjinal ısırganla yaptıkar sallama çayla degil 😊