alparslaninannesiii MehZey düştü evet benim gördüğüm ama yeterince düştü mü bilmiyorum, bebeğin kafası geride dedi dün hemşire 🤷🏻♀️
MehZey alparslaninannesiii yani ne zaman hissettiniz düştüğünü son 11 gün gösteriyor happy mom ama hala yukarıda tekmeleri kaburgama vuruyor bazen 😒
alparslaninannesiii MehZey yukardan baktığımda, aynadan baktığımda vs belli oluyor düştüğü göbeğimin ortasından elimi koyunca da anlaşılıyor 4parmak falan düştü
MehZey alparslaninannesiii evet dört parmaktan söz ediliyor sancidan ne kadar önce düştüğünü hissettin peki kaç gün önce
Ozbek42 alparslaninannesiii bende aynı durumdayım canım dün sancım vardı düzensiz şekilde açılma 3 cm di.. nişanım 2 gündür ara ara geldi ama hiç sancım yok yürüyüş plates sıcak su torbası vs herşeyi yaptım. Zaten son haftası nasıl olcak bilmiyorum 🤦♀️
alparslaninannesiii Ozbek42 ben de pilates topunun üstündeyim sürekli çömelip kalkıyorum sancılarım çok düzensiz ve hafif hissediyorum kafam allak bullak oldu ne zaman doğacak diye düşünmekten 🤦🏻♀️