Mommyyyy Miragee canım bebegin hayırlı olsun inşallah gördüm ınstagramda dikişlerin için ben doğum yapma dim ama yürüdükçe geçiyor dedi ler
Zeynep_cagdas Miragee canım 6sında olacaktı doğumun, minik biraz sabırsız olmuş galiba 🥰 ikiniz de çok iyisinizdir umarım 🥰🤲🏻
Beyzabyk Miragee 10 15 güne ancak geçiyor benim 40 dün çıktı daha yeni yeni kendime geliyorum ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorsan aksatma birde yürümek iyi geliyor ama çokta abartma ayakta kalmayı
Mommyyyy Miragee canım hastane denizin hala . . Doğru bacağı. Kırılmıştı ağrı kesici işte yoksa doktoru ara yada mesaj at bir şey önersin
Aslihan16 Miragee muhakkak korse giyin dikişlerini sabit tutacak kalkman ve yürümen kolaylaşacak ben yatarken bile giyiniyordum normal korse de olur bedeninden bir beden küçüğünü al faydasını göreceksin 👍🏻
1cansu Miragee biri yardımcı olsun kırık ayağını oynatmadan bacak hareketleri yapın belki faydası olur yada en iyisi doktorunuza danışın daha iyi bilgi verir
Zeynep_cagdas Miragee dikişler için yürümek öneriliyor ama kırıkla nasıl olacak, ağrı kesici yapmıyorlar mı, doktor ne diyor bununla ilgili
aezgi Miragee canım ağrısada bol bol yürü en iyi gelen sey haraket etmek nescafe bitter cikolata ve kaysı muhakkak yeki gaz sancısı cekme wc cıktığında daha rahat edersin ağrı cekmezsin ben haraket ettiğim icin cok cabuk toparladım
Mom092 Miragee Gozun aydin kuzum saglikla buyut yavrunu insallah dikis agrisi hakkinda bilgim yok 8 Ocak’ta basima gelecek 😬
Ssmmra Miragee ay yuruyusde yapamiyosun dimi Allah yardımcın olsun canım ya ee nasıl dikislerin iyileşck yürümek şart diyorlar ya. Ne diyor sana doktor
Minnowum Miragee canim hala agriycak 2 3gunden sonra azalicak agrilar git gide normale donucek sabr et.Allah yardimcin olsun.