Ezgihuseyin Arkadaslar sizin fikrinizi de merak ettim kulaga yusuf yigit ismi nasil geliyor ikiside y harfi ile ya sizce nasil esim yigit bende yusuf istiyorum ama uyumlu degilse degistirecegim ben tercihimi 🤔
Betuluus Ezgihuseyin canım Yusuf Yiğit değil de Yiğit Yusuf koyarsan daha akıcı olur bence gayette hoşlar☺ Sağlıkla gelsin bebişin☺
Gizemimibekliyorum Ezgihuseyin İkisi birarada olmamış bence. Sanki adı Yusuf soyadı Yiğit gibi geliyor kulağa. Yiğit Efe ya da Yusuf Efe koyabilirsiniz.
Ezgihuseyin CerenSelvi saolun caliskan soyadimiz insallah tum bekleyenler saglicakla kavussun bebegine 😻🙏🏻
BeyzaGnaydn Ezgihuseyin dusundugunuz iki isimde cok guzel, fakat ikiside agir isim, yani ya yusuf dicekler yada diger ismi cagircaklar birinden biri golgede kalcak, iki ismi birden cagirmiyolar genelde.😊
Ezgihuseyin Tubaa yaa bende mutlu oldum sizler de begenince cumlemizinki saglicakla buyusun insallah❤🤗
Ezgihuseyin Geencanne dogru olabilir en zorlandigimiz konu cok sukur bu simdilik bakalm hayirlisi artik 😊