Mrb hanımlar goca Bi serüvenini ardından bizede nasip oldu dogum hikayesini yazmak cok şükür son anda doktor degişikligiyle dogum yaptım her hafta hazırlıklı gel haftaya kalmaz dogumun diyip salan doktoruma 1 aydır hazırlıklı gidiyorduk canta puset bizi geri salıyordu artık eşim doktordan şüphe etti ve başka Bi doktor arastırıp başka doktora gittik tam 40 hafta olmuştuk oraya gidince 4 santim acıklık sen yoldamı doguruvaksın dedi doktor suyu da azalmiş dedi acil yatış dedi o ana kadar sancı yoktu Altan muayene olduktan sonra kendiligindrn sancı geldi 1 dozda suni sancı verildi 12 de yatiş yaptık 12 30 da sancı başladı ama hafifi 1. 30 da şiddetlendi 3 dk da bir geldi çömrlerek nefes alıp ıkınarak 2.30 kadar öyle gecti tuvaletim gelir gibi oldu ebe geldi Altan baktı 7 santim bebegin eşyalarını hazırlayın dogum a alıyoruz dediler o zaman cok şükür dedim dogum haneye alındım 20 dk da 4 ıkınmayla minik kızım aktı cıktı içimden doktorum dan cok memnun kaldım cok sakin ve kısa Bi dogum oldu kızım biraz küçüktü ama cok şükür saglıgı yerindeydi 3000 kilo 51 santim boyudu bebegimi hamşirelet bayagı sevdi yordular kızım memeyi hemen tutu cok şükür sütümüz bugün da iyi geliyor doyuyo ama biraz yatmıyo 29.12.2020 de dogdu cok şükür kızım size tavsiyem sancı gelince çömelip ıkının nefesi düzgün alıp verin acılmaya cok yardımcı oluyor iki kız annesi oldum rabbim tüm olmayanlara da nasip etsin inşallah tüm dogum yapacak olanlarında rabbim Bi avazda kurtarsın inşallah ☺️👨👩👧👧👍