Aylayla 12333544 ben bugün 33 oldum anan bebek doğum pozisyonuna. Girmiş bile sezeryan olucam doktor üç hafta daha tutabilsek çok iyi dedi
Dilaayes 12333544 canım hiç öyle dua etme. Ben 36 haftadayim sancım çıktı bebbegim 2.750 gram 2 hafta daha. İçerde dursun diye doktorlar gozetimde tutuyor ne. Kaadar içer de durursa okadarr güzel gelissir bebbek ben şimdi içeri de. Tutmaya çalışıyorum
Srnysl 12333544 31+5 im bbiran önce bitsin dogurayim istiyorum çok yoruldum artık hamileliğim ağrılarla geçiyor buna da şükür 🤲 doktorum 37-38 arası alırım dedi üçüncü sezeryan olacağim 💙
Ght Doğum şekli net olarak ne zaman belli olur kızlar bebeğin doğum pozisyonuna girip girmediği,çatı muayenesi falan 36. Haftada gitcem tekrar belli olur mu normal olsun çok istiyorum 😊
ipekkkkkkk7 12333544 Bizde bugün 33+1 iz hala doğum şeklim belli değil bakalım 15 ine randevum var artık ne derse iki hafta önce gittiğimde başı yukarda olduğu için sezeryan olur dedi insAllah da döner dönmezse sezeryan olacak zaten sezeryan olma durumum olursa doktoruma dicem 14 şubatta ameliyata alsın çünkü eşimle evlilik yıl dönümümuz o gün ona birinci yıl hediyesi kızını kucağına ben götürüp vermek istiyorum 🥰🥰 ama eğer dönerse de normal olmak çok istiyorum hayırlısı bakalım ❤️
Bsra3456 ipekkkkkkk7 bizimde 33 haftalık daha dönmemiş döner mi bu haftadan sonra inşallah dönerler benimde ilk normal olsun istiyorum
ipekkkkkkk7 Bsra3456 Valla doktorum büyük ihtimalle dönmez dedi bana ben iyice korktum ama happy mom anneleri son anda bile dönen bebekler var korkma dediler bakalım hayırlısı
ssuleeyuce 12333544 dr suan gel dese ustumle basimla gider dogururum o derece agridan biktim walla. 2 bucuk haftadir felcli gibiyim sagdan sola bile donemiyom yuruyemiyom ayagim ve kalca agrimdan be kasiklarima cok agri giriyo. Ogluma hamileyken hic bole seyler yasamadim ben