Esra1111 Kızlar selam , Bugün progesteron için kan verdim sonucum 6.8 çıkmış . Bu ne demek yani yumurtalama varmı çatlamış mı ? Bir de nasıl yükselebilir bu hormon . Bu ay klomen kullandım ayrıca iğnesiz .
Pammuk Esra1111 çatlamış oluyor yumurtanız eğer gebelik varsa yükselmeye devam ediyor eğer yoksa düşüp adet oluyorsunuz ama tabi yumurtlamadan kaç gün sonra bu değer çıktı oda önemli
happysos Esra1111 bende iğnesiz klomen kullandım 21. Gün progestan 32 çıktı canım geçen yıl ama gebelik olmuşmadı yani daha sonraki doktorum yumurtlama takibinden sonra progestan yazdı bana
Esra1111 happysos evet 21. Gün yapıldı . Fakat benim anlamadığım 1 hafta önce yumurtalama kontrolünde 4 adet yumurtam vardı 15-16-17-18 mm boyutlarında
mommyjean Esra1111 yumurta tembelliği 5 in altında ise oluyor çatlama 10 un üstünde ise olur. 5-10 arası şüpheli benim de 21.gün 8.2 çıkmıştı ne demek bilmiyorum
sibelbulut Esra1111 progesteron hormonu rahmin kalınlaşıp bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo siz klomen kullandım demişsiniz eğer bu ay yeteri kalınlaşma olmazsa progesteron hapı verilebilir diğer aylar için