Sehergkts Bebegin kilosundan dolayi sezeryan yaptiginizda neler oldu pisman oldunuzmu bebek zayifmi geldi yoksa dedikleri gibi kilolumu. Bide emzirme konusunda sutunuz hemen geldimi
Elfffffffff Sehergkts 3650 dediler canım 4100 doğdu. Pişman değilim, zaten normal doğamazmış. Başı büyüktü ve kanala inmemişti. Hastanede çok azdı sütüm mama verdik, eve gelip duş alınca sütüm indi, başladı gelmeye. Mamayı bıraktık.
BarlasMom94 Sehergkts pişman olmadım. 5 gün önce doğum yaptım. Doktorumun dediği kiloda doğdu bebeğim
Mugee09 Sehergkts benimde çarşamba doğum olsun dedi doktor normal önerdi ama ben ikisi arasında çok kaldım 🤦 iki gündür onu düşünüyorum
Ilknur16 Sehergkts Ben de yarın kilodan dolayı sezeryan olacağım çok heyecanliyim geçen hafta 38+5 iken 4 kg demişti doktorum bakalım ne kadar doğacak oğluşum
dmrlesra 37 haftalık doğum yapmıştım ben rutin kontrollere gittiğim doktor 3.200 falan diyordu.Sonra suyum da sızıntı meydana gelmeye başladı gittim benim mesaim bitti acile git dedi. Acilde ki doktor da çok sinirlendi bu çocuk 3.200 değil 4 kg fazla dedi boyu da uzun ve artık sıkışmış hareket edemiyor dedi almazsak 5 kg çıkıp daha da sıkışacak dedi acil sezaryen yaptı. Manşallah 4.400 kg 56 cm olarak doğdu.Zaten normalde doğuramazmışım.Doğduğunda mosmordu çocuğum gerçekten sıkışmış. Sütümde hemen geldi hiç sıkıntı yaşamadım.Mama sadece ben ayılana kadar hemşire çok az vermiş sonra hep emdi.
FeminaBet dmrlesra ya çok merak ettim doktorun bebeğin kilosunu nasıl bilememiş yaaa yuh denilecek olay bu devirde
Lebis6 dmrlesra yaaa benimde kilolu bebeğim 4 ocağa sezeryan için gün verdi ben düşük çıkma ihtimalini duymuştum ama demek söylenilenden fazlada çıkabiliyor kilosu 😳
Sehertass dmrlesra dmrlesra canım bende hamileyim 16 haftalık yanlış anlamazsan bebişin kilosu maşallah çok iyi doğmuş bende kilo alsın istiyorum hamileyken ne tüketiyordun neyin en çok kilo aldırdıgını düşündün 🥰
dmrlesra Sehergkts Ben genel anestezi oldum.Çünkü doğuma hiç hazır değildim birde aniden gelişti.Doktorum o yüzden genel olmamı istedi.
dmrlesra Lebis6 Yanıltmak asla istemem ama benim öyle oldu doktorum 3.200 diyordu ama değilmiş.Boyu da standartların üstünde 56 cm çok nadir olurmuş.Doktorum hiç birini bilememiş yani😏Benim ki birazda doktor hatası acilde ki doktor direk boyu da uzun dedi kilosu da çok dedi.İlgisiz bir doktordu.
Lebis6 dmrlesra anladım canım ya şükür farkeden birileri olmuş genede hayırlısı olsun artık benimde az kaldı zaten hayırlısıyla kavuşalım inşallah bizde 🙏🌸
Dorukunannesifatma dmrlesra devlette detaylı bi açıklama yapılmıyor , cihazları özeldeki kadar iyi degıl masallah sizin doktorda baya umursamazmıs ayıp ya gerçekten 🙁
Lebis6 Dorukunannesifatma hayır her devlet hastanesi aynı değil bende devlete gidiyorum gayet güzel ilgileniyorlar sorularımı cevaplıyorlar en ufak bişeyden şüphelenip test isteyebiliyorlar kendimi özel gibi hissediyorum yani yanlış anlamayın ama bu şekilde genelleme yapmayın insanların gözü korkuyor bu tarz yorumları okuyunca bence 🤷🏻♀️ Durumum vardı özel için ama o parayı biz doktora vermeyi gereksiz bulduk ön görüşmelerden sonra mesela ve devlete gidiyorum şimdide ayrıca herkesin durumuda bir değil bence o şekilde düşünmek lazım bide
dmrlesra Dorukunannesifatma Hayır o benim doktorumun sorunuydu.Bizim burda ki devlet hastanemiz çok güzel suda doğum bile var😄Çok iyi doktorlarımız var ilk gebelik olunca hiç araştırmadım birde yaşı olsun tecrübesi olsun dedim ama umursamaz biri çıktı😡Hatta yengemde ona gidiyordu karnında bebek öldü görüyor ve söylemiyor ayrıntılıya gittiğinde orda söylüyorlar doktorunuz neden söylemedi diyorlar.Doktora gidip yengemler bebek ölmüş neden söylemediniz diyor oda ben söylemek istemedim diyor.Tuhaf bir adam dı. Bizim burda 1 özel var rekabetsiz olduğu için onlarda da çok ilgi göremezsin yemekleri berbat ameliyatta hastanın beynini açıp alet yok diye geri kapatıyorlar😂Tek dertleri para orayada gittim ama hiç memnun kalmadım hemşireler serviste müzik açar uyuşamazsın ağızda sakız cak cak.
Zuhal6234 Lebis6 aslında devlet hastanesiyle alakalı değil Dr la alakalı bazı dr lar maaşımı alıp gideyim derdinde ya da ilk görevleri tam bilemiyorlar ama bazı devlet hastaneleri özel gibi herşeyine bakıyorlar
dmrlesra Sehertass Ben hiç bir şey yemedim öyle özel olarak tükettiğim hiç bir şey yok hatta son ay çiğ pirinç yedim 😬 9 ay bulantım ve kusmam bitmedi.Bizim ailede iri bebek genetik 5 kg kadar doğan var yürümeye başlayınca kiloda gidiyor. Birde bizim sütümüz şekerli ve yağlı gibi oda bebeğe çok yarıyor. Benim oğlumu obez diye araştırmaya yönlendirdiler.Doktor bana bebeğe ne mama veriyorsan kes obez olacak dedi😅
Sehergkts Mugee09 bende napicagim konusunda o kadar kararsizim ki yarin baska bi doktorla gorusucem bakalim ne diyo