imerveg Kizlar selamm🌸 27+1 im bebişi gunde 2 3 sefer hickirik tutuyor bugun gunumuz hep hickirikla gecti normal mi 🐣
Begm imerveg normal canım ciğerleri ve refleksi gelişiyor hickirmasi iyi birsey benimde 28 haftadan beri hickiriyor üç güne 4 güne bir dünde baya hickirdi doktorum güzel gelişimi için iyi dedi
ayminaninannesi imerveg hickirdigini nasıl anlıyorsunuz bebisin 🤗ben 18+3 olduk baloncuk patlar gibi şeyler oluyor ama hareket mi hickirikmi anlamadim
Kahramankentli Hıçkırık olduğunu nasıl anladınız acaba bende 28 haftalığım bi ara bende de olmuştu anlam veremedim ama
imerveg Kahramankentli basladiginda hep ayni yerden ayni saniye araliklarla 15 20 dk boyunca atmasindan. Sonra duruyor birkac saate baska yerden bidaha basliyor
imerveg Eylullllllllll21- hep ayni yerden ayni araliklarla atıyor okadar tempolu tekme atamaz 20 dakika 🤭
imerveg M-I yorgun veya stresliysen azalabilir. Benim azalmadi ama duzene girdi gunduzleri az hareket ediyor ama aksam 7 8 den sonra hic durmuyor
imerveg ayminaninannesi hickirdigi zaman hep ayni yerde ayni tempolarda kalp gibi atiyor 15 20 dk boyunca oyle ayirt edebilirsin🤭